VIDEO! Gata de primul joc oficial! Fotbaliştii Gloriei aşteaptă duelul cu Rapid Suceava

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

ion-viorel-tulpan-dan

Fotbaliştii Gloriei Buzău mai au o singură zi până la prima partidă oficială din acest an. Jucătorii antrenaţi de Ion Viorel vor întâlni sâmbătă, în deplasare, formaţia Rapid Suceava, una din echipele incomode ale campionatului. Înaintea confruntării cu gruparea moldavă, “Vioară” s-a declarat mulţumit de perioada de pregătire şi de transferurile reuşite în iarnă. O singură nemulţumire a avut tehnician buzoian şi aceea este legată de ofenisvă grupării din Crâng, care l-a pierdut în pauza competiţională pe golgheterul Bobi Verdeş.

CONFERINŢĂ DE PRESĂ

DAN TULPAN – PREŞEDINTE GLORIA BUZĂU ŞI ION VIOREL – ANTRENOR GLORIA BUZĂU

Tehnicianul buzoienilor este mulţumit de situaţia actuala a divizionarei secunde din Crâng. În ciuda problemelor financiare, oficialii formaţiei din Buzău au reuşit să alcătuiască un lot de jucători alături de care să atace partea secundă a campionatului. Obiectivul trupei antrenate de Ion Viorel este salvarea de la retrogradare însă Marcu şi Compania îşi doresc accederea în play-off-ul seriei.

Gruparea din Crâng şi-a găsit un sponsor pentru partea secundă a campionatului. Numele acestuia va fi dezvăluit miercuri de către oficialii buzoieni urmând ca acesta pe lângă bani să asigure şi noul echipament al jucătorilor produs de o cunoscută firmă din Germania.

Gloria Buzău ocupă locul şase în prima serie a ligii secunde cu 18 puncte, la egalitate cu Sport Club Bacău, dar cu două jocuri mai puţin disputate. Formaţia din Crâng va întâlni sâmbătă dimineaţă, în deplasare echipa Rapid Suceava, ocupanta locului 11.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.