VIDEO! Centru de excelenţă al fotbalului juvenil la Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

burleanu-la-buzau

Răzvan Burleanu, noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal şi-a atras buzoienii de partea sa cu o promisiune importantă pentru dezvoltarea juniorilor din judeţ. Înlocuitorul lui Mircea Sandu a garanta cluburilor din judeţcă în cea mai scurtă perioada Buzăul va adăposti unul din cele şapte centre zonale din ţară care se vor ocupa exclusiv cu activitatea de copii şi juniori.

Noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, tânărul Răzvan Burleanu a promis microbiştilor din Buzău şi mai ales cluburilor cu drept de vot implicate direct în fenomenul fotbalistic, un centru de excelenţă în municipiul Buzău, fapt pentru împlinirea căruia sunt necesare o sumă de investiţii atât în infrastructură, cât şi în logisitică. Prezent în cadrul emisiunii “Sport Maxim”, Burleanu a detaliat iniţiativele sale care “ating” şi fotbalul buzoian.

Autorităţiile buzoiene, atât reprezentanţii Consiliului Judeţean Buzău, cât şi reprezentanţii Primăriei Municipiului Buzău s-au arătat interesate de iniţiativele noului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. După vizita de la Palatul Comunal şi cea de lângă Casa Albă, Burleanu s-a întâlnit şi cu reprezentanţii Gloriei Buzău, promiţându-le acestora realizarea unui centru regional la Buzău. Întreaga emisiune “Sport Maxim”cu Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal poate fi urmărită online, accesând site-ul www.tvbuzau.ro, secţiunea Sport.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.