VIDEO. Gloria Buzău, remiză albă cu CS Domneşti

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria Buzău a încheiat la egalitate, scor alb, partida disputată sâmbătă, pe teren propriu în faţa divizionarei “C”, CS Domneşti. Jucătorii aflaţi în probe au avut o ultimă şansă pentru a-l convinge pe “Vioară” că merită să rămână în Crâng şi pentru partidele oficiale.

În faţa a trei sute de spectatori, zgribuliţi de frig, Gloria Buzău şi CS Domneşti nu au găsit drumul spre gol, în meciul amical jucat sâmbătă dimineaţa pe arena principala a oraşului. Buzoienii şi-au rulat întreg lotul de jucători, în timp ce tinerii jucători ai ilfovenilor au încercat să ofere o replică pe măsura divizionarei secunde antrenate de “Vioară”.

În meciul de sâmbătă, “Vioară” a mai testat o serie de jucători aduşi recent la gruparea din Crâng în vederea acoperirii posturilor lipsă din garnitura buzoienilor. Nu toţi s-au ridicat la nivelul aşteptărilor iar unii au plecat acasă imediat după fluierul final. Jucătorii formaţiei CS Domneşti au bifat o evoluţie surprinzător de bună în compania Gloriei, având în vedere vârsta fragedă a acestora. Tehnicianul ilfovenilor a introdus în teren şi jucători de 14-15 ani. Deşi în urmă cu două zile, CS Domneşti era învinsă de divizionara judeţeană Metalul Buzău, ilfovenii au spus că duelul cu Gloria a fost mai dificil. Înaintea meciului cu CS Domneşti, buzoienii l-au pierdut pe Clement Pălimaru, golgheterul echipei. Păli-gol a semnat cu liderul seriei I din Liga a III-a, Sepsi Sfântu Gheorghe.

RĂMÂI PE BUZĂUL SPORTIV PENTRU REZUMATUL PARTIDEI ŞI DECLARAŢIILE CELOR DOI TEHNICIENI!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.