VIDEO: Gloria nu scapă de complexul „Săgeata”. Remiză albă în Crâng

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria Buzău nu a scăpat de complexul „Săgeata”. Fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel au avut astăzi şansa de a bifa prima victorie în faţa dobrogenilor. Frica de un rezultat mare şi lipsa de devotament a unora dintre jucătorii trimişi de „Vioară” în teren au făcut ca tabela arenei din Crâng să rămână nemodificată din primul până în ultimul minut.


Fotbaliştii divizionarei secunde FC Gloria Buzău nu au reuşit să câştige partida disputată în această după-amiază, pe teren propriu, în faţa formaţiei Săgeata Năvodari. Cu un joc slab pe alocuri, trupa antrenată de Ion Viorel şi-a creat suficiente ocazii de gol, însă fără a fructifica vreuna. Tehnicianul buzoienilor „a forţat” victoria pe finalul de joc, când a schimbat sistemul de joc de la clasicul 4-4-2 în 3-4-3, preferând trei jucători în avanposturi pe final de partidă. Confruntarea dintre Gloria Buzău şi Săgeata Năvodari s-a încheiat nedecis, aducând câteun punct în fiecare tabără.

Cătălin Anghel, fostul jucător al Gloriei Buzău, în prezent antrenor al formaţiei din Năvodari a fost dezamăgit de rezultatul înregistrat pe arena din Crâng. În ultimele trei jocuri, Săgeata a obţinut un singur punct din confruntarea cu Gloria Buzău, în timp ce elevii lui „Vioară” au bifat şapte puncte din ultimele trei meciuri. În urma rezultatelor înregistrate astăzi, în cea de-a opta rundă a primei serii din liga a II-a, Săgeata rămâne pe a treia treaptă a podiumului, cu un punct mai mult decât Buzăul. Gloria se află tot pe a cincea treaptă, ca în etapa precedentă, la 3 puncte distanță de principala urmăritoare Sport Club Bacău.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.