VIDEO. Grand Prix-ul Buzăului la şah

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

sah-buzau-pheonix

Zilele trecute, o nouă competiţie de şah a reunit zeci de participanţi, din toate categoriile de vârstă. Concursul a fost organizat de singurul club buzoian care evoluează în prima divizie naţională.
Asociaţia Club Sportiv “Pheonix” Buzău a organizat, duminică, Grand Prix-ul Buzăului la şah, competiţie amicală, cuprinsă în calendarul federaţiei de specialitate. Evenimentul a reunit toate categoriile şi s-a remarcat prin numărul mare de participanţi.
Anul acesta, sportivii clubului au bifat cea mai înaltă performanţă din istoria şahului buzoian, prin participarea în prima divizie, iar acum echipa participă, aproape săptămânal, la diferite competiţii.
Sportivii de la Pheonix vor mai avea competiţii anul acesta, însă cea mai importantă este dedicată celor mici care vor avea ocazia să joace şah cu Moş Crăciun.
Grand Prix-ul Buzăului a fost câştigat de Aurelian Ciobanu, la categoria A, urmat de Raul Luncaşu şi Mădălin Andronescu. La categoria B s-a impus Andrei Stan, urmat de Dan Ionescu şi Virgil Ciorănescu. Podium destinat participanţilor de la “C” a fost alcătuit din Ştefan Berechet, Rareş Vasilescu şi Ştefan Dănilă.
Întrecerea destinată celor mai mici participanţi, respectiv categoria D, a fost adjudecată de Teodor Voicu. Robert Costache a terminat competiţia pe locul 2, iar David Pietroiu pe locul 3. Runda celor de 8 ani a fost câştigată de Ioan Chesaru, urmat de Ileana Niţu şi Rareş Buf, în timp ce la 6 ani câştigători au fost Ştefan Popescu, Gabriel Ungur şi Elena Jinga.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.