VIDEO. Memorialul “Ion Sultănescu” a fost câştigat de poliţiştii gălăţeni

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

fulger-moldova-gabi-dragomir

Echipa poliţiştilor din Galaţi şi-a adjudecat ultima ediţie a Memorialului “Ion Sultănescu”, competiţie organizată în amintirea fostului chestor, iniţiator al dezvoltării mişcării sportive în IPJ Buzău. Gălăţenii au câştigat cu 2 la 0 finala disputată în faţa echipei armatei din Buzău şi au pus mâna pe trofeul ediţiei cu numărul 8.
Timp de două zile, 18 echipe din cadrul structurilor aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne şi a Ministerului Apărării, printre care şi o echipă din Republica Moldova, s-au întrecut la cea de-a opta ediţie a Memorialului “Ion Sultănescu”.
Reprezentantele judeţului nostru au avut o evoluţie de apreciat, având în vedere faptul că echipa IPJ Buzău a încheiat întrecerea pe locul trei, iar formaţia armatei s-a clasat pe treapta secundă.
Poliţiştii buzoieni şi-au dorit mai mult de la această întrecere. În ultimii ani, formaţia IPJ Buzău a câştigat mai multe competiţii organizate în ţară şi străinătate.
Pentru anul viitor, organizatorii au aşteptări şi mai mari.
Memorialul “Ion Sultănescu” este organizat anual de SNPPC şi este dedicat fostului comandant al Poliţiei buzoiene, primul care a sprijinit mişcarea sportivă din cadrul IPJ.
În competiţie s-au înscris 17 echipe care au fost repartizate în două grupe.
În urma meciurilor disputate, în semifinale C.S. Danubius Galaţi a trecut de echipa Brigăzii de Poliţie cu destinaţie Specială FULGER din Republica Moldova cu scorul de 3-1, iar Asociația Sportivă Armata Buzău de echipa C.S. Poliția Buzău cu scorul de 3-2, după prelungiri şi executarea loviturilor de departajare.
Finala mică a fost câştigată de echipa C.S. Poliția Buzău care a trecut de echipa Brigăzii de Poliţie cu destinaţie Specială FULGER din Republica Moldova cu scorul de 3-2.
Finala mare a fost câştigată de C.S. Danubius Galați după ce a învins cu 2-0 echipa Asociația Sportivă Armata Buzău.
Premiile speciale au fost adjudecate de Niță Daniel – I.P.J. Ilfov – „golgeter”, Hodorogea Florin – C.S. Danubius Galați – „cel mai bun portar”, Stancu Ionuț – Asociația Sportivă Armata Buzău – „cel mai tehnic jucător”, Trofeul „Fair Play” a fost acordat echipei I.S.U. Buzău iar trei premii de popularitate au fost acordate jucătorilor Ion Basarab de la Brigada de Poliţie cu destinaţie Specială FULGER din Republica Moldova , Oproescu Constantin de la C.S. Poliția Buzău și Ivan Tudorel de la echipa I.P.J. Vrancea.
Ajuns la a VIII-a ediţie, acest turneu de minifotbal a fost organizat în memoria chestorului de poliţie Ion Sultănescu, iniţiatorul dezvoltării mişcării sportive în Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.