VIDEO. Handbalist buzoian, supravieţuitor în microbuzul groazei

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Un buzoian a fost implicat în accidentul care a îndoliat lumea handbalului românesc, după ce, duminică noapte, trei sportivi de la CSU Târgovişte şi-au pierdut viaţa. Adrian Ionescu, component al formaţiei din Divizia A, a scăpat cu viaţă din evenimentul rutier de la Râmnicu Sărat. Microbuzul formaţiei târgoviştene a fost strivit de un autotren.


Sportivul, în vârstă de doar 20 de ani făcea parte din lotul formaţiei CSU Târgovişte de câteva luni, acesta fiind student al facultăţii Valahia, din fosta capitala a ţării. Handbalistul, originar din comuna Glodeanu Sărat a absolvit Liceul cu Program Sportiv “Iolanda Balaş Soter” şi se afla în microbuzul echipei care se întorcea la Târgovişte după un meci de campionat disputat în Bucovina.
Băiatul internat la Spitalul Judeţean Buzău are multiple traumatisme, însă starea sa de sănătate este stabilă. Acesta a putut primi vizita prietenilor şi a familiei. Meciul disputat în Bucovina, dintre Vicov şi CSU Târgovişte a fost arbitrat de un cuplu buzoian format din Bontea şi Pavel.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.