VIDEO. Urmaşul lui “Muşchi”, buzoianul Răzvan Ţiru, a cucerit titlul european la kickboxing

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Buzoianul Răzvan Ţîru a cucerit titlul european la kickboxing. La prima participare internaţională, a reuşit să îşi adjudece cea mai strălucitoare medalie după ce a disputat finala cu un sportiv din Suceava. Luptătorul este antrenat de Iulian Mihalcea, zis “Muşchi”, şi Sorin Răducanu. Buzoianul îşi doreşte să treacă la profesionişti cât mai curând şi să pună mâna pe titlul mondial.
Răzvan Ţîru este noul campion european la kickboxing. Buzoianul a câştigat titlul continental prin knock-out, la competiţia organizată în Ungaria. În ciuda adversarilor dificili, sportivul de la LEX Buzău a defilat pe toată durata competiţiei. Antrenorul său i-a stabilit deja următorul obiectiv. Iulian “Muşchi” Mihalcea vrea ca sportivul său să obţină titlul mondial.
Răzvan nu se teme de ţinta propusă de antrenorul său şi vrea ca în curând să participe în cadrul galelor destinate profesioniştilor. Buzoianul consideră că aurul la prima competiţie oficială internaţională reprezintă un pas mare în cariera sa, dar şi o obligaţie pentru întrecerile care vor urma. Delegaţia buzoiană a avut ca obiectiv clasarea pe prima poziţie în cadrul Campionatelor Europene din Ungaria, ţintă atinsă într-o manieră categorică.
Locul I, cucerit în Ungaria, i-ar putea aduce lui Răzvan titlul de “Cel mai bun sportiv buzoian”, secţiunea discipline non-olimpice, în cadrul galei organizate la sfârşitul anului de către Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport. Anul viitor, Buzăul ar putea găzdui Campionatul Mondial de Kickboxing.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.