VIDEO. HM Buzău continuă seria victoriilor în campionat

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Echipa locală de handbal feminin a bifat cea de-a şasea victorie în 2016 şi se pregăteşte pentru derby-urile cu Ştiinţa Bucureşti şi Danubius Galaţi. Handbal Municipal Buzău a trecut cu 26 la 23 de Activ Plopeni, într-un meci de palmares disputat sâmbătă, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”.
Trupa antrenată de Romeo Ilie a bifat un nou succes pe teren propriu, de data aceasta în faţa formaţiei Activ Plopeni, grupare în faţa căreia buzoiencele s-au impus de fiecare dată. Handbal Municipal a câştigat confruntarea din Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” cu 26 la 23, după ce buzoiencele conduceau la pauză cu 16-10. Divizia A va lua o pauză timp de o lună, urmare a acţiunilor loturilor naţionale de senioare, tineret şi junioare. Întreruperea vine ca o mănuşă peste programul trupei pregătite de Romeo Ilie. Gruparea din Buzău nu se poate baza pe o serie de jucătoare accidentate şi care au nevoie de timp pentru recuperare.
Jucătoarele formaţiei din Buzău au vacanţă o săptămână, după care îşi vor relua antrenamentele pentru a pregăti confruntările cu Ştiinţa Bucureşti şi Danubius Galaţi, ambele meciuri urmând să aibă loc în deplasare.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.