VIDEO. Surprize în Cupa României! Echipe din prima ligă judeţeană, eliminate de adversare inferioare

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Mai multe echipe din prima ligă judeţeană au fost eliminate în faza şaisprezecimilor de către formaţii din eşaloanele inferioare. Meciurile au avut loc zilele trecute. Metalul Buzău, Carpaţi Nehoiu şi Locomotiva Buzău sunt printre cele mai cunoscute formaţii din judeţ care au spus “la revedere” Cupei.
Faza şaisprezecimilor a Cupei României a programat o serie de confruntări interesante, disputate între formaţiile din prima ligă judeţeană şi cele din eşaloanele cinci şi şase. Mai multe formaţii din ultimele divizii au reuşit să învingă oponentele mai bine cotate şi să pătrundă în optimi. Iată rezultatele complete înregistrate în prima fază a cele mai vechi întreceri din ţară, în 2016.
Cupa României 2016, faza judeţeană – şaisprezecimi

Glodeanu Siliştea – Gloria Vadu Paşii: 7-1
Padina – Costeşti: 2-4
Balta Albă – Sălcioara: 3-1
Lopătari – Berca: 0-2
Poşta Câlnău – Zoiţa: 1-3
Blăjani – Zărneşti: 7-9
Merei – Lanuri: 2-3
Stâlpu – Boboc: 5-3
Luciu – Locomotiva: 7-6
Cislău – Verneşti: 0-3 la masa verde
Gălbinaşi – Gherăseni: 2-1
Tisău – Nehoiu: 4-1
Smeeni – Săgeata: 3-0
Pătrâlagele – Siriu: 3-1
TEAM Săgeata – Metalul: 6-4
Ruşeţu – Pogoanele: 1-2

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Adrian Petre, s-a declarat mulţumit de maniera în care au decurs primele jocuri oficiale din 2016 şi a fost surprins de replica puternică a formaţiilor din ligiile inferioare. Conducătorul forului buzoian crede că eliminarea formaţiilor din prima ligă judeţeană este un motiv de mândrie pentru echipele din liga a V-a şi a VI-a, cluburi care vor fi determinate să meargă în fazele finale ale întrecerii judeţene. Un singur meci din cele 16 nu a fost programat şi a fost pierdut la “masa verde” de către gazde. Este vorba despre confruntarea dintre Cislău şi Viitorul Verneşti. Recolta a fost penalizată pentru datoriile pe care le are către AJF Buzău. Formaţia din Cislău nu va fi singura echipă penalizată din cauza restanţelor. Tragerea la sorţi pentru stabilirea optimilor de finală va avea loc marţi, 15 martie, la sediul AJF Buzău, în prezenţa delegaţilor fiecărei echipe.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.