VIDEO. HM Buzău, fără golgheterul echipei! Anca Lipan-Ionescu s-a accidentat!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Handbal Municipal a bifat primul succes din 2016 în deplasarea de la CSU Târgovişte, însă buzoiencele vor fi nevoite să evolueze fără golghetera echipei, cel puţin două săptămâni. Cea mai experimentată jucătoare a trupei antrenate de Romeo Ilie, Anca Lipan-Ionescu, are probleme la genunchi şi va reveni pe teren, cu puţin noroc, în confruntarea cu Neptun Constanţa.
Anca Lipan-Ionescu, cea mai cunoscută jucătoare din lotul formaţiei locale de handbal feminin, s-a accidentat în confruntarea cu CSU Târgovişte şi nu va fi diponibilă cel puţin două săptămâni, perioadă în care va rata confruntarea cu HCF Piatra Neamţ, meci programat sâmbătă, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, dar şi partida din deplasare în faţa echipei “Şcoala nr. 181” din Bucureşti.
Cu puţin noroc, Anca va reveni pe teren în etapa a 15-a din Divizia A, atunci când gruparea din Buzău va juca pe teren propriu cu Neptun Constanţa. Totul depinde de perioada de refacere care s-ar putea prelungi având în vedere complicaţiile accidentării apărute tot mai des.
În primul meci oficial din acest an, HM Buzău a învins, cu 23 la 16, formaţia CSU Târgovişte, într-o partidă disputată în deplasare. Buzoiencele sunt în grafic pentru îndeplinirea obiectivului şi anume accederea în prima divizie. Trupa pregătită de Romeo Ilie se află pe locul doi, la egalitate de puncte cu liderul Danubius Galaţi.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.