Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

HC Buzău a pierdut la un singur gol confruntarea disputată în această după amiază, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, în compania formaţiei CSA Steaua Bucureşti. Programat în cadrul rundei cu numărul 19 din prima ligă de handbal masculin din ţară, meciul dintre buzoieni şi formaţia din Ghencea s-a dovedit, cel puţin până la ora redactării, cea mai spectaculoasă confruntare a rundei. Din păcate, buzoienii au fost învinşi în ultima secundă, scor 28 la 27, după ce la pauză cele două echipe se aflau la egalitate, 14-14.

Fazele care au decis soarta jocului sunt în materialul video de mai jos. Meciul a fost transmis în timp real de FRH TV, în regim pay per view. Comentariul partidei a fost asigurat de jurnalistul Cristi Frisk. Toate meciurile buzoienilor sunt disponibile pe FRH TV pentru un tarif de 2,5 lei/meci, respectiv 11 lei/etapă. Toate drepturile aparţin FRH.

LIGA ZIMBRILOR, Etapa 19 | Sala Sp. Lascăr Pană, Baia Mare.
CSA Steaua Bucureşti – HC Buzău: 28-27, 14-14.

Au marcat pentru HC Buzău: Liviu Mironescu (5 goluri), David Leo (5 goluri); Vuk Milosevic şi Ionuţ Broască, câte 4 goluri; Dumitrana şi Allahkaram Esteki, câte 3; Shahoo Nosrati, 2 şi Andrei Bejinariu, un gol.

VIDEO | Rămâi pe Buzăul Sportiv pentru declaraţiile antrenorului Pero Milosevic.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.