Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Americanul Jarrell Miller l-a învins pe buzoianul Bogdan Dinu (SCM Gloria Buzău) prin knock-out în runda a patra, în confruntarea pentru centura WBA. Este pentru prima dată când pugilistul român întâlneşte podeaua. După meciul disputat în Kansas Star Arena, Miller (n.r. 30 de ani, SUA) are 23 de meciuri la profesoniști, tot atâtea victorii dintre care 17 prin KO, în timp ce buzoianul Bogdan Dinu (32 de ani) rămâne cu 18 victorii și o înfrângere din 19 partide.

Înfrângerea în faţa americanului pune capăt unei serii de victorii înregistrate de Dinu, care avea 18 meciuri disputate, toate câştigate, din care 14 prin KO.

VIDEO | JARREL MILLER (SUA) VS. BOGDAN DINU (ROM)

”Din păcate am pierdut meciul cu Jarrel Miller! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine și ați sperat, ca și mine că putea să câștig un meci important în SUA. Rămân încrezător pentru că am pierdut un meci la nivel înalt în boxul profesionist! Am pierdut o luptă, dar nu războiul! Am pierdut o lupta, dar nu războiul!”, a postat Bogdan Dinu pe propriu cont de facebook. Meciul disputat duminică dimineaţa în Kansas City, în Statele Unite ale Americii.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.