VIDEO. Ion Viorel candidează la Primărie!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
  • Antrenorul Gloriei candidează din partea PSRO

Ion Viorel, antrenorul Gloriei Buzău, va candida pentru funcţia de primar al municipiului. „Vioară” şi-a anunţat candidatura pe Facebook şi va reprezenta Partidul Sociala Român în cursa pentru Palatul Comunal. Tehnicianul Gloriei a fost consilier local în perioada 2004-2008 şi s-a aflat în cursa pentru un loc de deputat la alegerile din 2012.

ion-viorel-rapidAntrenorul divizonarei secunde Gloria Buzău a intrat în cursa pentru funcţia de primar al municipiului. Ion Viorel a făcut anunţul în această dimineaţă, pe pagina personală de Facebook:

Astazi, 14 aprilie 2016, in urma mai multor runde de discutii cu familia si cu cei mai apropiati colaboratori, am acceptat oferta politica a PSRO si m-am inscris in filiala buzoiana a acestui partid. Cu aceasta ocazie, imi anunt oficial candidatura la functia de primar al Municipiului Buzau, sub culorile partidului condus de Mircea Geoana. Buzoienii trebuie sa stie ca am decis sa intru in batalia pentru Primarie din urmatoarele motive:

– Partidele politice traditionale si-au dovedit limitele si incapacitatea de a oferi solutii concrete la problemele adevarate ale oamenilor;

– Nivelul de coruptie din administratia locala a ajuns de neacceptat si a condus la urmari precum birocratia excesiva, lipsa locurilor de munca, paralizarea economica a orasului si saracirea populatiei; – Buzaul are nevoie de dezvoltare, iar buzoienii de protectie sociala si am solutiile necesare pe care sa le implementez ca primar al Municipiului.

Am fost sportiv de performanta si Buzaul are nevoie de performanta. Am fost si voi ramane un om de cuvant si un om de onoare, de aceea ma angajez in fata opiniei publice ca voi conduce o campanie electorala decenta, civilizata, urmata de un mandat de primar in urma caruia sa ramana realizari de care buzoienii sa isi aduca intotdeauna aminte. Asa sa imi ajute Dumnezeu!

În perioada 2004-2008 Ion Viorel a ocupat funcţia de consilier local al Primăriei Municipiului Buzău din partea Partidului Democrat Liberal, condus de Cezar Preda. Ultima experienţă politică a antrenorului din Crâng a avut loc în 2012, când „Vioară” a candidat pentru un post de deputat din partea Partidului Ecologist Român.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.