VIDEO. Lideri de serie, râmnicenii nu se gândesc la promovare

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Lideri după primele şase etape din Liga a III-a, fotbaliştii râmniceni nu sunt cu gândul la promovarea în eşalonul secund. Cel puţin nu anul acesta. Râmnicenii vor să crească jucătorii din propria pepinieră şi să îşi consolideze bugetul, înainte de a bate la porţiile ligii a II-a.
Victoria de vineri cu Metalosport Galaţi, una dintre pretendentele la promovare, i-a propulsat pe fotbaliştii divizionarei C, Olimpia Râmnicu Sărat, pe prima treaptă a ierarhiei seriei I din Liga a III-a. Chiar şi aşa, oficialii clubului sunt conştienţi de resursele pe care le au la dispoziţie şi spun că, anul acesta, obiectivul echipei este clasarea în jumătatea superioară a clasamentului.
Tehnicianul Olimpiei a afirmat că jucătorii săi trebuie să acumuleze experienţă şi să ajungă la un nivel de maturitate superior celui prezent, pentru a evita greşelile precum cea din finalul jocului cu gălăţenii, când unul dintre fotbalişti au comis henţ în propria suprafaţă de pedeapsă, penalty în urma căruia oaspeţii au marcat golul de onoare.
Candidaţi la promovare, jucătorii echipei Metalosport Galaţi speră să îşi revină în partidele următoare pentru a rămâne în plasa liderului. Problemele prin care trece concitadina Oţelul au făcut ca Metalosport să beneficieze, în cursa spre liga a II-a, de sprijinul autorităţilor locale şi judeţene, precum şi de ajutorul mai multor jucători legendari ai oraşului de lângă Dunăre. Cel puţin pentru o săptămână, Olimpia este noul lider al seriei I din Liga a III-a. Fotbaliştii râmniceni se vor deplasa etapa următoare la Dorohoi, acolo unde vor întâlni formaţia Inter din localitate, lanterna roşie a clasamentului. Partida va avea loc sâmbătă.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.