VIDEO. Panică în Crâng! Jucătorii nu vor să se prezinte la meciul cu Oţelul. Iată declaraţiile jucătorilor revoltaţi de la Gloria!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Jucătorii Gloriei Buzău s-au săturat de promisiunile fără acoperire ale preşedintelui Dan Tulpan. Fotbaliştii grupării din Crâng nu au efectuat niciun antrenament înaintea confruntării de mâine cu Oţelul Galaţi şi spun că nu vor intra pe teren, dacă nu vor primi măcar jumătate din salariile restante.
Fotbaliştii Gloriei nu vor să se prezinte la meciul pe care gruparea din Crâng îl are programat miercuri, pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi. Motivul principal îl reprezintă datoriile pe care clubul le-a acumulat de-a lungul anilor, creanţe din cauza cărora jucătorii antrenaţi de „Vioară” sunt neplătiţi.
Preşedintele buzoienilor, Dan Tulpan, nu a dat ochii cu jucătorii iar aceştia nu mai au încredere în spusele oficialului.  Golgheterul buzoienilor din ultimele două sezoane, Clement Pălimaru, a ameninţat că va părăsi gruparea din Crâng. Cel mai bun marcator al Gloriei nu s-a întors la Buzău după înfrângerea de la Bacău, însă tehnicianul Ion Viorel l-a convins să revină la sentimente mai bune, vârful botoşănean alăturându-se lotului zilele trecute.
Singurii bani pe care i-au primit componenţii Gloriei Buzău în ultimele luni au venit de la tehnicianul Ion Viorel şi prietenii acestuia. Printre ei se numără şi Mitko Koprindinsky, un om de afaceri bulgar, tatăl fundaşului Samuel Koprindinsky. Căpitanul buzoienilor, George Marcu, se aşteaptă ca oficialii clubului să rezolve neînţelegerile financiare până la ora jocului cu Oţelul Galaţi. Miercurea trecută, Gloria a bifat prima victorie din actuala stagiune a ligii secunde, după ce a învins, în Crâng, Ceahlăul Piatra Neamţ. Buzoienii au patru puncte, acumulate în cinci etape. Jucătorii antrenaţi de Ion Viorel ocupă locul 10 în clasament.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.