Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Prima victorie pentru SCM Gloria în Liga Florilor. Buzoiencele au produs surpriza câştigând la Roman. Graţie acestui succes, buzoiencele şi-au luat revanşa după înfrângerea severă din prima rundă, la Buzău, cu Râmnicu Vâlcea şi privesc cu optimism înspre meciul cu Cisnădie de duminica viitoare.

În faţa unei săli arhipline, handbalistele de la Gloria s-au mobilizat şi au început tare, preluând iniţiativa. După 15 minute, echipa buzoiană era în avantaj apoi diferenţa a tot crescut la trei goluri până la finalul primei reprize scor 9 la 6. Pe parcursul primului mitan, moldovencele au părut surprinse de combativitatea Gloriei, iar elevele lui Dumitru Muşi au deţinut, clar, controlul jocului.

VIDEO | MECI INTEGRAL. CSM ROMAN VS SCM GLORIA BUZĂU: 18-19


A doua repriză s-a desfăşurat după un scenariu diferit, cu sportivele din Roman la cârma jocului, încercând să remonteze diferenţa. Cu o brigadă de arbitri care a defavorizat clar Gloria, CSM Roman părea să întoarcă soarta partidei. Portăriţa Alina Iordache aflată într-o zi de graţie, a făcut minuni, reuşind să menţină fragilul avantaj de un gol pe tabelă.

Bucuria fetelor a fost de nedescris, hanbalistele buzoiene aflându-se la prima victorie în Liga Naţională, după eşecul de pe teren propriu din etapa trecută, în faţa adversarelor de la Râmnicu Vâlcea.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.