VIDEO. Oficialii echipei din Crâng aşteaptă verdictul FRF în dosarul meciurilor trucate

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

gloria-buzau-rapid-cfr-suceava-2

Oficialii Gloriei aşteaptă verdictul FRF, după audierile care au adus în faţa anchetatorilor tot staff-ul tehnic şi aproape tot lotul de jucători, plus preşedintele Dan Tulpan. Buzoienii sunt acuzaţi că au făcut aranjamente la mai multe meciuri din Liga secundă, pentru câştiguri la pariurile sportive.
Oficialii Federaţiei Române de Fotbal au terminat de audiat aproape tot lotul de jucători al Gloriei Buzău, plus antrenorii şi preşedintele Dan Tulpan. La finalul meciului de azi cu Rapid CFR Suceava, antrenorul grupării din Crâng, Ion Viorel, a avut câteva declaraţii referitoare la vizita de la Casa Fotbalului.
“Vioară” a precizat că îl va da în judecată pe Costin Negraru, conducătorul Comisiei de Integritate din cadrul FRF, dacă acuzaţiile acestuia se dovedesc nefondate. Ion Viorel se aşteaptă ca, în perioada imediat următoare, să fie audiaţi şi adversarii Gloriei Buzău din meciurile suspectate de “blat”.
Luni, antrenorul Ion Viorel a fost audiat în dosarul meciurilor trucate. La sediul FRF  s-au mai prezentat preşedintele Dan Tulpan şi Marian Roşu, unul dintre antrenorii secunzi. Buzoienii au cerut ca şi adversarii lor să fie audiaţi, iar acum aşteptă decizia oficialilor de la Bucureşti.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.