VIDEO. Dubla lui „Bilă” duce Gloria la două puncte de play-off!

1
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

gloria-buzau-rapid-cfr-suceava

Căpitanul buzoienilor, George Marcu, a marcat ambele goluri care au adus victoria Gloriei, scor 2 la 0, cu Rapid CFR Suceava. Fotbaliştii grupării din Crâng se puteau impune lejer cu 5 la 0 în faţa moldovenilor, însă jucătorii antrenaţi de Ion Viorel s-au întrecut în ratări. Din cauza ninsorii de azi, partida de la Buzău a început cu câteva minute întârziere.
Gloria Buzău s-a apropiat la doar două puncte de play-off. Gruparea din Crâng s-a impus cu 2 la 0, în această după amiază, în faţa formaţiei Rapid CRF Suceava. George Marcu a deschis scorul în minutul 40, din lovitură liberă.
Tot căpitanul a stabilit rezultatul final, cu doar câteva minute înainte de fluierul final. Marcu a înscris, după o acţiune proprie, în minutul 87.
Ion Viorel şi-a felicitat elevii, despre care a spus că au dat dovadă de determinare şi ambiţie, mai ales după recentele evenimente în care gruparea din Crâng a fost implicată. Audierile în dosarul meciurilor trucate par să fi adus un plus la capitolul omogenitate şi determinare în jocul echipei.
“Vioară” a comentat evoluţia lui George Marcu, poreclit “Bilă”, cel care a reuşit o “dublă” în confruntarea de astăzi cu Rapid CFR Suceava.
În urma etapei intermediare disputate astăzi în prima serie a Ligii secunde, Gloria Buzău rămâne pe locul opt, cu 20 de puncte, la unul distanţă de Rapid CFR Suceava şi la doar două distanţă de SC Bacău, echipă ce se află pe ultima poziţie care duce în play-off.
Etapa viitoare, Gloria Buzău va întâlni Rapid Bucureşti, în deplasare. Partida va avea loc luni, de la ora 18:00 şi va fi televizată de DigiSport.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

1 COMENTARIU

  1. felicitări Gloria Bz.; jucatori, ,conducere tehn.,administrativă. ,și toți cari sunt alături de ac echipă frumoasă și greu încercată ,echipă ,Îmi pun totuși întrebarea ce se întîmpla cu microbii ( suporterii ) care la Buzău dintotdeauna umpleau tribunele ,și erau alături de echipă ,cînd era rău ,cînd era bine .În ceace privește anchetarea voastră stați fără grijă ,la timpul nstru.și noi am trecut prin asemenea momente, dacă nu te prinde cu mină în mălai ,la revedere ,echipă trebuie să se concentreze în continuare pe rezultate bune ,ordine și disciplină Cu bine !