VIDEO | PRESTAŢIE IMPECABILĂ PENTRU STANCU. Buzoianca a arbitrat fără cusur o semifinală în Final Four EHF

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Buzoianca Simona Stancu a bifat o evoluţie ireproşabilă în acest weekend în cadrul primei semifinale a Final Four, turneu care reuneşte cele mai bune patru echipe de club din Europa. Arbitrajul buzoiencei i-a atras aprecierile oamenilor de handbal de pe Bătrânul Continent, iar Simona a fost încântată de prezenţa la Budapesta.

Sâmbătă, la Budapesta, buzoianca Simona Stancu a trecut cu brio cel mai important test al carierei. Alături de Cristina Năstase, arbitra originară din Buzău a împărţit dreptate între Buducnost şi Gyor, în cadrul primei semi-finale a Ligii Campionilor Europeni la handbal feminin. Prestaţia cuplului din România a atras aprecierile oamenilor de handbal de pe tot continentul, iar experienţa s-a dovedit una magnifică pentru Simona.

 

AUDIO SIMONA STANCU, ARBITRU EHF & IHF

Gyor a fost echipa care a ridicat trofeul Ligii Campionilor Europeni după finala cu Varda Skopje, formaţie care a eliminat-o pe CSM Bucureşti în a doua semifinală. Buzoianca a asistat la ultimul act al celei mai importante competiţii inter-cluburi de pe Bătrânul Continent. Buzoianca deţine ecusonul IHF din 2015, iar pe cel EHF din 2011. În vârstă de 31 de ani, Simona Stancu este unul din cei mai respectaţi arbitri români. Buzoianca formează cuplu cu Cristina Năstase fiind a doua pereche ca valoare şi experienţă din ţară. Simona a arbitrat trei turnee finale de tineret, printre care şi o finală, meciuri din Liga Campionilor Europeni şi un ultim act al Cupei Challenge.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.