AUDIO | URMAŞUL LUI MISTER KO! Dinu a învins prin KO în Gala „Noaptea Spartanilor”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Bogdan Dinu vs. Irakli Gvenetadze. Sursă foto: facebook
Bogdan Dinu vs. Irakli Gvenetadze. Sursă foto: facebook

Pugilist buzoian Bogdan Dinu a obţinut o nouă victorie de senzaţie după ce „l-a demolat” pe georgianul Irakli Gvenetadze, într-un meci care a durat patru reprize. Buzoianul are 17 victorii la profesionişti în tot atâtea partide. Dintre acestea, 13 au fost prin knock-out, ultimul succes de acest fel fiind obţinut în acest weekend, la Timişoara, în Gala „Noaptea Spartanilor”.

Bogdan Dinu vs. Irakli Gvenetadze. Sursă foto: facebook

Patru reprize a rezistat georgianul Irakli Gvenetadze în faţa lui Bogdan Dinu. Buzoianul şi-a trimis adversarul la podea în repriza a patra, obţinând a treisprezecea victorie prin knock-out şi a şaptesprezecelea succes din tot atâtea la profesionişti. Victoria obţinută la Timişoara, în cadrul Galei „Noaptea Spartanilor” i-a dat încredere buzoianului pentru meciurile care vor urma. Programul lui Dinu în perioada imediat următoare este unul încărcat.

AUDIO BOGDAN DINU, PUGILIST

Pentru confruntarea de pe Bega, buzoianul s-a pregătit în Anglia, cu Anthony Joshua, cel care în urmă cu câteva zile l-a învins pe Vladimir Klitscko, în cel mai aşteptat meci de box din toate timpurile. Meciul dintre Bogdan Dinu şi Irakli Gvenetadze poate fi vizionat oricând pe site-ul televiziunii naţionale.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.