VIDEO. Repriză dezastruoasă pentru Gloria la Piteşti! Academica – Buzău: 5-1

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria Buzău a bifat a doua înfrângere consecutivă, după ce a pierdut cu FC Voluntari pe teren propriu. Fotbaliştii buzoieni au contat o singură repriză la Piteşti, în confruntarea cu viceliderul Academica din localitate. Gruparea din Crâng a fost la un pas să piardă a treia poziţie în clasament, după ce Sport Club Bacău a condus cu 2 la 0 la Voluntari. În cele din urmă ilfovenii au revenit în joc şi s-au impus cu 3 la 2.

Buzoienii au jucat de la egal la egal cu viceliderul Academica doar 30 de minute. După o actiune prelungită de atac a gazdelor, Pătulea a reuşit să înscrie cu un şut plasat din interiorul careului. Nu au trecut decât cinci minute şi acelaşi jucător al argeşenilor a reuşit „dubla” după o reluare din marginea careului mic. Buzoienii au revenit în joc, în minutul 71 prin golul „semnat” de Dedu, apoi a urmat un sfert de oră de coşmar pentru echipa buzoiană. Gazdele au mai înscris de trei ori, prin Venţer şi Chiţu – de două ori şi i-au administrat Gloriei cea mai usturătoare înfrângere din actuala stagiune. În minutul 94, Ghinea a fost eliminat. Apărătorul buzoienilor a văzut al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu şi nu va juca în ultima etapă contra celor de la Rapid Suceava. Gloria Buzău va încheia actuala stagiune sâmbătă, când în Crâng este aşteptată formaţia Rapid Suceava. Iată rezultatele complete înregistrate în penultima rundă a ligii secunde:

Academica Argeş – Gloria Buzău: 5-1

FC Voluntari – SC Bacău: 3-2

Rapid Suceava – CF Brăila: 1-1

Cu o etapă înainte de finalul stagiunii, Gloria Buzău se menţine pe treaptă a treia, cu 46 de puncte, fiind urmată la doar un punct de Sport Club Bacău. Buzoienii trebuie să obţină victoria în confruntarea cu Rapid Suceava din Crâng, ultima rundă a sezonului pentru a fi siguri de locul pe podium.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.