VIDEO. De ce vrea “Vioară” să renunţe la fotbal?

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Antrenorul divizionarei secunde Gloria Buzău nu ratează nicio ocazie de a reflecta problemele financiare grave ale grupării din Crâng. Lipsa banilor şi a sprijinului din partea autorităţilor judeţene îl determină pe Ion Viorel să se gândească din nou să renunţe la fotbal. “Vioară” nu ia în calcul varianta mutării pe banca tehnică a altei echipei.

La nici o lună de la instalarea în funcţia de manager general al Gloriei Buzău, Ion Viorel vrea să pună capăt activităţii în fotbal. “Vioară” s-a săturat să aducă banii de acasă pentru echipele pe care le antrenează, iar lipsa de implicare a autorităţilor judeţene îl determină pe fostul “şeptar” din Crâng să renunţe la activitatea sportivă.

Declaraţiile lui Ion Viorel vin după ce Gloria Buzău a fost învinsă cu 2 la 1 de FC Voluntari, liderul seriei I din liga a II-a, echipă ce a promovat matematic în Liga I. “Vioară” nu a reuşit să îşi capaciteze jucătorii care sunt cu gândul la banii pe care îi au de primit, iar gruparea din Crâng a bifat încă o înfrângere pe teren propriu, deşi era printre puţinele care câştigase în faţa ilfovenilor.

Ca tehnician, Ion Viorel a antrenat Rulmentul Alexandria, Dunărea Galaţi, CS Otopeni, CF Brăila şi Gloria Buzău. Cu “Vioară” pe bancă, buzoienii au promovat ultima dată în prima ligă, la capătul sezonului 2006 – 2007.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.