Sursă foto: Facebook/ Gloria Buzău Handbal
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria Buzău a pierdut confruntarea disputată în deplasare, cu CS Măgura Cisnădie, iar şansele buzoiencelor pentru o participare în Europa au rămas doar teoretice. SCMGB va juca în Cupă, mâine, la Brăila şi va reveni la Buzău pentru jocul din Liga Florilor cu HC Zalău.

La finalul primei reprize, după o luptă echilibrată în care ambele echipe au condus la un moment dat, Cisnădie a reușit să intre în avantaj la pauză, cu scorul de 13 la 12, deși Buzăul reușise să se desprindă la un moment dat la trei goluri diferenţă, conducând cu 10 la 7. În partea secundă a meciului, echipa oaspete a făcut multe greșeli și a ratat oportunități importante, în timp ce defensiva lor a avut probleme, ceea ce a dus inevitabil la o înfrângere de 25 la 22. Cisnădie a fost fără îndoială echipa mai bună în acest meci, iar fanii care au urmărit partida pe internet au rămas dezamăgiți de evoluția slabă a echipei de la Buzău.

Sursă foto: Facebook/ Gloria Buzău Handbal

Din cauza înfrângerii, Gloria a coborât pe locul 5, cu un total de 34 de puncte, fiind depășită de Brăila. Cu toate acestea, echipa din Buzău mai are încă șanse teoretice de a ajunge în primele patru poziții.

Gloria a pierdut, putem spune ironic, meciul la Cisnădie, unde, după cum se spune în popor, era o oportunitate de a obține o victorie ușoară. Echipa din Sibiu, care a avut în trecut performanțe notabile în competițiile europene, se află în prezent pe locul 9 în clasamentul intern, având un sezon mediocru. Fetele antrenate de Alexandru Weber au spulberat speranțele echipei din Buzău de a se clasa în primele patru poziții.

SCM Gloria Buzău se află pe locul 5, cu 34 de puncte, după 17 meciuri disputate, la egalitate cu HC Dunărea Brăila, formaţie ce ocupă poziţia a patra. Etapa viitoare, SCMGB va juca în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, cu HC Zalău, ocupanta locului 12. Până la meciul de campionat, buzoiencele vor juca la Brăila, în Cupa României, acolo unde vor întâlni formaţia Dacia Unirea din localitate, în turul al II-lea al Cupei României. Partida este programată să înceapă la ora 18:00.

Sursă foto: Facebook/ Gloria Buzău Handbal

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.