Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Echipa Gloria a fost eliminată din Cupa României după ce a pierdut în deplasare meciul cu Dacia Unirea Brăila, cu scorul de 25-31. Deși au început bine partida și au reușit să țină aproape de adversare în prima repriză, în partea a doua a jocului gazdele au preluat controlul și au reușit să se desprindă la o diferență confortabilă.

Joi seara, Gloria a fost învinsă în turul secund al Cupei României de către Dacia Unirea Brăila. În prima parte a primei reprize, echipa din Buzău a reușit să mențină echilibrul și chiar a condus de câteva ori. În minutul 26, gazdele au reușit să se desprindă la trei goluri în urma unei reușite a Mariei Kanaval. Diferența s-a păstrat până la pauză, când tabela arăta scorul de 16-13 în favoarea echipei din Brăila.

În partea a doua a meciului, gazdele au început cu trei goluri consecutive marcate de Araujo, Udristioiu și Kanaval, extinzând avantajul la șase goluri. Echipa din Buzău, prin Czeczi, Ilyna și Harabagiu, a reușit să recupereze din diferență și să se apropie la doar două goluri, scorul fiind 22-20 pentru Brăila.

Din păcate, Gloria a avut câteva minute nefaste în partea a doua a meciului, în care gazdele au înscris de opt ori consecutiv. În minutul 53, echipa din Brăila conducea cu 30-20 și partida era practic decisă. Chiar dacă echipa din Buzău a reușit să reducă diferența, golurile marcate în final au avut doar un efect cosmetic asupra scorului final.

În ceea ce privește performanța individuală, cele mai bune marcatoare pentru Gloria au fost Ilyna și Czeczi, cu șase și respectiv cinci goluri. Din păcate, nici portarul nu a avut o prestație notabilă, Batinovic având patru intervenții, iar Kelemen doar o paradă.

Sursă foto: HC Dunărea Brăila Facebook

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.