VIDEO. Ţintă înaltă pentru fotbaliştii lui „Vioară”. Podiumul, noul obiectiv în Crâng!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

 GLORIA-BUZAU-2

După ce au încheiat anul 2014 pe locul patru, fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel vor să încheie stagiunea în primele trei echipe. Dacă lotul actual de jucători va fi menţinut şi în restul sezonului, buzoienii au şanse reale la podium, mai ales că au obţinut rezultate onorabile în faţa primelor trei clasate.

Rezultatele înregistrate după un tur şi jumătate le-a dat încredere fotbaliştilor din Crâng care vor să încheie actuala stagiune în primele trei formaţii din seria I a ligii secunde. Ion Viorel, tehnicianul Gloriei spune că pentru îndeplinirea acestui obiectiv e nevoie în primul rând de stabilitate financiară.

Jucătorii divizionarei secunde sunt optimişti, în ciuda deselor probleme financiare de care au avut parte de când au îmbrăcat echipamentul Gloriei.

Buzoienii revin peste o săptămână din stagiul de pregătire pe care îl desfăşoară în staţiunea Monteoru. Jucătorii antrenaţi de „Vioară” vor întâlni, în primul joc din acest an CS Ştefăneşti, într-o partidă amicală care va avea loc în Capitală.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.