VIDEO. Oferte pe bandă rulantă pentru jucătorii Gloriei Buzău. Cine pleacă primul din Crâng?

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

 GLORIA-BUZAU-3

Locul patru după un tur şi jumătate în prima serie a ligii secunde nu va rămâne fără urmări în Crâng. Graţie evoluţiei pozitive, mai mulţi dintre elevii lui Ion Viorel au primit oferte, chiar şi din Liga I. Având în vedere situaţia financiară dificilă din Crâng, e greu de crezut ca lotul Gloriei va rămâne intact după această pauză competiţională.

Principalul marcator al buzoienilor în actuala stagiune, Clement Pălimaru a dezvăluit faptul că în această iarnă s-au purtat discuţii pentru transferul mai multora dintre jucătorii Gloriei, care au bifat evoluţii apreciabile în 2014. Acesta a precizat că ofertele au rămas la stadiul de discuţii şi că până acum nimeni nu a dat curs acestora.

Atacantul buzoienilor speră ca în această pauză competiţională şi alţi jucători de valoare să se alăture divizionarei secunde. Pălimaru va juca din această iarnă în Crâng, alături de Mugurel Dedu, fost coechipier de la CS Otopeni şi CSMS Iaşi.

Pălimaru a marcat în actuala stagiune 8 goluri în tricoul grupării din Crâng, dintre acestea, şapte au fost înscrise din acţiune. Botoşăneanul se află pe locul trei în topul golgheterilor seriei I, cu două reuşite mai puţin decât ocupantul primei poziţii, Ene de la FC Voluntari. În ultimii trei ani, Pălimaru a fost de două ori cel mai bun marcator din divizia secundă.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.