VIDEO. Una caldă, una rece pentru Olimpia Rm. Sărat

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Olimpia Râmnicu Sărat nu a reuşit să obţină nici măcar un punct din prima deplasare de la revenirea în Liga a III-a. Într-o partidă în care cele două echipe s-au anulat reciproc, râmnicenii au fost învinşi, cu 1 la 0 de Bucovina Rădăuţi. Golul victoriei bucovinenilor a venit în al şaselea minut de prelungire.
Divizionara C Olimpia Râmnicu Sărat rămâne cu trei puncte în ierarhia Ligii a III-a, după primele două jocuri din actuala stagiune a campionatului. După victoria obţinută pe teren propriu, scor 1 la 0 cu Petrotub Roman, în runda inaugurală, jucătorii antrenaţi de Marius Tîrîlă au înregistrat un eşec în deplasare, pierzând în faţa celor de la Bucovina Rădăuţi cu acelaşi scor. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 96.
Tehnicianul râmnicenilor, Marius Tîrîlă, nu a dorit să comenteze arbitrajul, deşi potrivit altor oficiali ai echipei “centralul” ar fi influenţat rezultatul partidei de la Rădăuţi. Antrenorul Olimpiei este cu gândul la următorul meci, cu FC Panciu, dispută pe care râmnicenii o vor tranşa tot în deplasare. Deşi nu au efectuat transferuri răsunătoare în pauza competiţională din vară, râmnicenii sunt mulţumiţi de aspectul primelor două jocuri din Liga a III-a. Olimpia a promovat la echipa mare mai mulţi jucători tineri, din propria pepinieră, care au fost folosiţi în primele runde ale campionatului. Vineri, gruparea râmniceană va evolua pe terenul formaţiei FC Panciu. Înaintea confruntării directe, formaţia din Râmnicu Sărat ocupă a şaptea treaptă a clasamentului, cu trei puncte, în timp ce echipa din Panciu este pe locul 12, cu un singur punct.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.