VIDEO. Victorie lejeră pentru HM Buzău, scor 39-24 cu Ştiinţa Bacău înaintea derby-ului cu Danubius

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Neplătite de patru luni de zile, jucătoarele formaţiei locale de handbal feminin s-au impus cu 39 la 24, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, în faţa băcăuoancelor de la Ştiinţa. Sâmbăta viitoare, la Galaţi are loc derby-ul campionatului cu Danubius, câştigătoare urmând să promoveze direct în Liga Naţională.

Handbal Municipal Buzău a câştigat lejer confruntarea cu Ştiinţa Bacău, disputată în weekend, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”. În penultimul meci jucat la Buzău din actuala stagiune, handbalistele antrenate de Romeo Ilie au practicat un joc spectaculos în urma căruia şi-au adjudecat victoria după 39-24, 24 la 13 la pauză, cu Ştiinţa Bacău.

REZUMAT HM BUZĂU – ŞTIINŢA BACĂU: 39-24

Jucătoarele buzoience sunt pregătite pentru confruntarea care va avea loc etapa viitoare la Galaţi, în faţa liderului Danubius. Deşi sportiv totul este în regulă, Anca Ionescu şi Compania nu au mai văzut un ban de patru luni de zile, situaţie care se poate dovedi decisivă pentru moralul buzoiencelor înaintea celui mai important meci al sezonului.

ROMEO ILIE, ANTRENOR HM BUZĂU

Handbalistele formaţiei locale au tratat serios întâlnirea cu Ştiinţa Bacău, în ciuda diferenţei de clasament dintre cele două echipe.

ALEXANDRA CIOLPAN, JUCĂTOARE HM BUZĂU

ALINA LUPU, JUCĂTOARE HM BUZĂU

Cu trei etape înainte de sfârşitul campionatului, HM Buzău ocupă locul doi în ierarhia seriei I din Divizia A, cu 49 de puncte, la egalitate cu liderul Danubius Galaţi, care are un meci mai puţin disputat. Cele două formaţii se vor întâlni runda viitoare, lângă Dunăre, într-o partidă care va da câştigătoare actualei ediţii. Primul loc din cele două serii ale eşalonului secund promovează direct în Liga Naţională, în timp ce ocupantele poziţiei secunde se vor întâlni într-un meci de baraj pentru accederea în prima diviziei.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.