VIDEO. Fără mai mulţi titulari, Gloria a pierdut cu 2 la 0 confruntarea cu Farul Constanţa

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

farul-cta-gloria-buzau-1

Gloria Buzău a pierdut cu 2 la 0 ultimul meci disputat în stagiunea regulată a ligii secundă. Buzoienii au fost învinşi de Farul, la Constanţa şi se pregătesc pentru prima partidă din play-out. Antrenaţi de buzoianul Ilie Stan, “marinarii” bat la porţiile Ligii I.

Într-un meci fără miză, Gloria Buzău a început slab partida disputată la Constanţa, ultima din sezonul regulat. În minutul 18, Chiţu a reuşit să deschidă scorul, profitând de o eroare din defensiva buzoienilor. De 12 minute au mai avut nevoie “marinarii” lui Ilie Stan pentru a îşi dubla avantajul. Neagu l-a învins pe Preda în minutul 30 şi a stabilit rezultatul final al confruntării de la malul Mării Negre.

 

În zadar au dominat buzoienii finalul jocului, în care au lovit şi bara după o execuţie a lui Bobe. Farul a încheiat sezonul regulat cu o victorie, care plasează jucătorii antrenaţi de “Iliesta” pe a patra treaptă, cu şanse reale pentru poziţia secundă care duce la barajul pentru barajul de promovare în primul eşalon.

ION VIOREL, MANAGER GENERAL GLORIA BUZĂU

Cu mai mulţi jucători indisponibili, printre care atacantul Clement Pălimaru şi fundaşul Cătălin Vlaicu, “Vioară” a început jocul de la Constanţa fără alte două “piese grele”, George Marcu şi Dorin Burlacu, care şi-au făcut apariţia în teren în partea secundă a întâlnirii.

ilie-stan-ion-viorel

Buzoianul Ilie Stan a bifat cea de-a patra victorie consecutivă, de când a lua loc pe banca tehnică a celor de la Farul Constanţa. În ciuda victoriei, “Iliesta” are aşteptări mai mari de la elevii săi, alături de care vrea să ajungă în Liga I. Constănţenii şi-au depus dosarul de licenţiere pentru accederea în prima ligă şi speră să îşi rezolve problemele financiare cât de curând. Faţă de jucătorii Gloriei, care sunt neplătiţi de luni bune, Farul are datorii doar de o lună către proprii fotbalişti.

ILIE STAN, ANTRENOR FARUL CONSTANŢA

Gloria Buzău începe săptămâna viitoare seria meciurilor din play-out-ul primei serii din liga secundă, atunci când jucătorii antrenaţi de Ion Viorel vor întâlni în Crâng ilfovenii de la CS Baloteşti.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.