VIDEO: Vine preşedintele FRF la finala Crâng Trophy? Lupu: „Un oficial important din cadrul Federaţiei va fi prezent la ultimul act”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

badescu-burleanu

Cea mai importantă competiţie de fotbal juvenil organizată la Buzău ar putea avea un oaspete de seamă la finala de luni. Cristi Lupu, unul din organizatori a spus că o figură cunoscută din cadrul FRF va fi prezentă la ultimul act al întrecerii. Micuţii jucători, precum şi oficialităţile locale se aşteaptă ca însuşi preşedintele Răzvan Burleanu să asiste la cea mai importantă confruntare.


Relaţia foarte bună dintre fostul manager al formaţiei Viitorul Buzău, Gabi Bădescu, actualmente consilier personal al preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal şi liderul forului de specialitate, Răzvan Burleanu, l-ar putea aduce pe ultimul la Buzău, cu ocazia finalei de la Crâng Trophy.

Unul din susţinătorii turneului, care va începe sâmbătă la Buzău, este chiar preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Pompiliu Coşconea speră ca jucătorii buzoieni să bifeze o prezenţă notabilă, chiar dacă au fost repartizaţi într-o „grupă de foc”, alături de Petrolul Ploieşti, Steaua Bucureşti şi Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

Turneul, dedicat copiilor născuți în 2005, va fi organizat pe ambele terenuri din incinta complexului Gloria, precum şi pe stadionul „Prinţul Ghica” din Parcul Tineretului. Primele jocuri încep sâmbătă, la ora 10.30. Formaţia buzoiană va debuta tot sâmbătă, de la 10.30 pe stadionul „Gloria”. Prima adversară a echipei Viitorul va fi Steaua Bucureşti.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.