VIDEO. Voinţa Lanurile, ţintă precisă: Liga III

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Lideri cu punctaj maxim, cei de la Voinţa Lanurile se gândesc la liga a III-a. Claudiu Ionescu, cel mai bun jucător al campionatului şi component al formaţiei din Lanuri, crede că echipa sa este favorită pentru ocuparea primei poziţii. În ecuaţia pentru accederea în eşalonul trei, „generalul” a spus că Metalul Buzău şi Petrolul Berca sunt doi factori care nu trebuie negljaţi. Cu şase victorii din tot atâtea partide, echipa din Lanurile este liderul Ligii a IV-a şi „trage” pentru accederea în eşalonul trei, în cel mai important sezon al primului eşalon de fotbal din Buzău, stagiune în care primele două echipe se duc la barajul pentru liga a III-a. Banii pentru alcătuirea loturilor formaţiilor care îşi doresc să ajungă în „C” au fost mai mulţi ca niciodată. Claudiu Ionescu, jucătorul liderului este încrezător în şansele pe care echipa din satul Lanurile le are pentru ocuparea primei poziţii în ierarhia finală.

Din spusele „generalului”, lupta pentru primele două poziţii se dă între echipele din Berca, Lanurile şi Metalul Buzău iar diferenţa se va face în meciurile directe între pretendentele la titlu.
Vecinii din satul Zoiţa şi-au propus şi ei ţinte înalte. Nu în actuala stagiune, când au ca obiectiv clasarea în primele cinci echipe, ci anul viitor când vor să ducă Înfrăţirea în Liga a III-a.
Meciul dintre Voinţa Lanurile şi Înfraţirea Zoiţa, scor 2-0, poate fi vizionat doar pe TV Buzău, duminică, începând cu ora 13:00. Sâmbătă, postul buzoian cu cea mai mare acoperire va înregistra confruntarea dintre Şoimii Siriu şi gruparea din Lanurile.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.