VIDEO. Votează cel mai frumos gol al sezonului! Vezi cele mai frumoase reuşite ale stagiunii 2015-2016

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

TV Buzău, televiziunea locală care de trei ani transmite săptămânal cel puţin un meci din campionatele judeţene de fotbal a realizat topul celor mai frumoase goluri din stagiunea recent încheiată. Cel mai frumos gol îi aparţine lui Radu, de la Metalul Buzău, iar în top se află şi reuşite din ultimele două ligi.

Cea mai frumoasă reuşită a sezonului îi aparţine lui Radu, unul din atacanţii echipei Metalul Buzău. Vârful formaţiei antrenate de Vali Stan a deschis scorul în confruntarea cu Voinţa Lanuri, încheiată la egalitate, scor 2 la 2 în turul campionatului Ligii a IV-a. Al doilea gol este „semnat” de Ungureanu şi a fost înscris în confruntarea dintre Ruşeţu şi Luciu, din Liga a V-a. Podiumul este „închis” tot de un gol din Liga a V-a. Reuşita îi aparţine lui Ştefănel Corbu. Locul patru este ocupat de golul înscris de Valentin Lungoci, golgheterul Ligii a IV-a în disputa cu Nemere Ghelinţa. Dragomir, de la Partizanul Merei încheie topul celor mai frumoase reuşite din fotbalul buzoian. Pentru al patrulea an consecutiv, TV Buzău va transmite, începând din toamnă câte un meci săptămânal din campioantele judeţene. Pe locul şase, în ierarhia celor mai frumoase goluri se află reuşita lui State, de la Viitorul Tisău, gol marcat pe terenul celor de la Partizanul Merei. Poziţia a şaptea este ocupată de Lazăr, de la Voinţa Limpeziş, graţie reuşitei din meciul retur cu Viitorul Ruşeţu. Topul este continuat de un gol marcat tot în confruntarea dintre Voinţa Limpeziş şi Viitorul Ruşeţu, iar autorul acestuia este Şarpe. Valentin Lungoci a furnizat reuşita care se află pe penultimul loc în clasament. Este vorba despre golul marcat de jucătorul Petrolului Berca în disputa cu Nemere Ghelinţa. Vasile Nicola, coechipierul lui Lungoci „închide” clasamentul, cu golul înscris în deplasare, în poarta celor de la Înfrăţirea Zoiţa.

[socialpoll id=”2374306″]

Autorul celui mai frumos gol al sezonului va fi premiat cu o diplomă şi un trofeul din partea site-ului Buzăul Sportiv şi a televiziunii regionale TV Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.