Viitorul Buzău şi Olimpia Râmnicu Sărat au remizat în derby-ul Superligii (meci full video)

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Râmnicenii au deschis scorul în minutul 17, după o gravă eroare a fundaşului Costin Puşcă care i-a trimis balonul propriului portar. Lungoci a interceptat mingea şi a deschis scorul. Oaspeţii au reuşit să restabilească egalitatea în repriza secundă, după o execuţie în stil mare a decarului Glorin Mihălcescu. Cu un sfert de oră înaintea de fluierul final căpitanul gazdelor, Marius Tîrîlă i-a readus pe râmniceni în avantaj. Doar patru minute a ţinut bucuria formaţiei antrenate de Dan Paveliuc. “Internaţionalul” de tineret al Viitorului, Alin Manea a restabilit egalitatea şi totodată rezultatul final al întâlnirii. Cristi Lupu, tehnicianul grupării buzoiene a fost mulţumit de jocul prestat de echipa sa, din păcate nu şi de rezultatul final: “A fost un meci specific, un adevărat derby al acestei Superligi între două echipe de tradiţie. Am făcut o primă repriză modestă, în cea de-a doua ne-am revenit iar pe final puteam să câştigăm. Din păcate am pierdut două puncte importante aici”.CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Partida disputată pe stadionul “Municipal” din Râmnicu Sărat a fost una peste nivelul Superligii judeţene, un meci în care ambele echipe “şi-au văzut de joc” în ciuda faptului că “centralul” partidei Claudiu Pietroiu a arătat nu mai puţin de 11 cartonaşe galbene, 6 pentru gazde, 5 pentru oaspeţi. Etapa viitoare Viitorul Buzău va întâlni pe teren propriu formaţia Pescăruşul Luciu. Meciul se va disputa duminică, de la orele 14.00.

OLIMPIA RÂMNICU SĂRAT – VIITORUL BUZĂU (MECI INTEGRAL)


Olimpia în lupta pentru locul I

Cristi Lupu, tehnicianul formaţiei Viitorul Buzău a spus că Olimpia Râmnicu Sărat a luat o opţiune serioasă pentru ocuparea primului loc din Superligă după remiza cu Viitorul Buzău. Tehnicianul buzoian crede că râmnicenii pot deveni campioni dacă îşi păstrează trendul pozitiv al rezultatelor. Olimpia Râmnicu Sărat poate fi “campioana care nu merge la baraj” este de părere tehnicianul formaţiei buzoiene Viitorul Buzău. Antrenorul viceliderului din Superliga lui Coşconea a anticipat jocul dificil pe care elevii săi l-au susţinut la Râmnicu Sărat, precizând că întâlnirea dintre Viitorul şi Olimpia reprezintă cu adevărat derby-ul Superligii. La capătul partidei încheiate la egalitate tehnicianul buzoienilor a declarat că în ciuda jocului bun prestat de elevii săi, aceştia au pierdut două puncte importante în confruntarea consumată la Râmnicu Sărat.

CRISTI LUPU, ANTRENOR VIITORUL BUZĂU

Cu gândul la Pescăruşul şi Metalul

Tehnicianul buzoienilor este deja cu gândul la următoarele două partide. Viitorul Buzău mai are două meciuri de jucat în 2013, ambele pe stadionul “Cornel Negoescu”. Duminica viitoare vor întâlni Pescăruşul Luciu, iar în ultima etapă a turului va avea loc o altă întâlnire dificilă, cea cu Metalul Buzău. După remiza de la Râmnicu Sărat, Viitorul Buzău îşi păstrează poziţia de vicelider al Superligii cu 31 de puncte, la trei distanţa de liderul Viitorul Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.