Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Facilitate oferită microbiștilor buzoieni care vor să vadă live finala campionatului de rugby dintre SCM Gloria Buzău și Tomitanii Constanța. Conducerea clubului buzoian s-a preocupat și a obținut aprobare de la Trans-Bus pentru două autobuze cu care suporterii să facă deplasarea tur-retur către București. Ceea ce trebuie să facă buzoienii interesați e să se înscrie pe o listă astfel încât organizatorii să cunoască numărul doritorilor.

Înscrierea se poate face telefonic (SMS sau apel direct) la unul din numerele 0762.682.340 sau 0769.700.162 de luni până miercuri inclusiv între orele 14.30 – 17.00 și joi între 09.00 – 10.30.

La orele enumerate mai sus cei interesați se pot înscrie și direct la stadionul de rugby din Parcul Tineretului. Doritorii trebuie să-și lase seria și numărul de pe cartea de identitate plus un număr de telefon pentru contact. Deplasarea către București se va face sâmbătă dimineață cu plecare de la ora 09.30 din fața Sălii Sporturilor. Meciul va începe la ora 13.00.

Finala dintre ACS Tomitanii Constanta şi SCM Gloria Buzău va fi înregistrată integrală şi difuzată ulterior pe site-ul Buzăul Sportiv. Cele mai importante momente vor live video online pe contul de facebook Buzăul Sportiv şi într-un articol ilustrat live text pe www.buzaul-sportiv.ro

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.