VOLEI | CSS Buzău a luat startul în campionatele naționale de cadeți și juniori, stagiunea 2022- 2023

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

La sfârșitul săptămânii trecute au avut loc primele etape din campionatele naționale de cadeți și juniori, Buzăul fiind reprezentat de echipele de la CSS Buzău antrenate de Cornel Țiboacă și Georgiana Constantin (juniorii) și Cristi Oprea și Georgiana Constantin (cadeții).

La cadeți, CSS Buzău face parte din Grupa A, alături de CSS Toplița, LPS CSS Suceava, LPS Piatra Neamț, CSS Bacău, CSS Botoșani, CNMV Ploiești și CSS Al. Vlahuță Râmnicu Sărat. În prima etapă buzoienii au jucat acasă, împotriva LPS Piatra Neamț, partidă pierdută de jucătorii de la CSS Buzău cu 0 la 3.

Echipa de cadeți a CSS Buzău a fost formată din: Zaharia David, Duțu Matei (cpt), Macovei Sebastian, Vrancea Ionuț, Corbu Robert, Preda Leonard, Potîrniche Sebastian, Stan Marian, Nica Ionuț, Covaciu Daniel

Juniorii de la CSS Buzău fac parte tot din Grupa A, alături de CSS LAPI Dej, CSS Bacău, CSS Caransebeș, CSS Toplița și Pro Volei Arad. În primul meci, disputat tot pe teren propriu, duminică 25 septembrie, buzoienii i-au întâlnit pe voleibaliștii de la CSS LAPI Dej. Voleibaliștii de la CSS Buzău au reușit să obțină o victorie împotriva oaspeților, cu 3 – 2 la seturi, după ce au fost conduși cu 2 la 0.

Echipa de juniori a CSS Buzău a fost formată din: Ghiță David, Mărgineanu I., Dragomir F., Preda George, Moșescu Ionuț, Stîngă Ionuț, Nica Alexandru, Dinu Toma, Lică Alexandru, Zaharia D., Untea G.

În Campionatul național de cadeți s-au înscris 23 de echipe, iar la juniori s-au înscris 22 de echipe, în stagiunea 2022 – 2023.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.