Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Lupii Buzăului au ieșit astăzi victorioși din confruntarea cu CSA Steaua București, în partida disputată pe teren propriu, în cadrul etapei a cincea din Liga Zimbrilor, Stagiunea 2022 – 2023.

HC Buzău 2012 a jucat acasă, în Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”, o partidă spectaculoasă, obținând prima victorie din istoria confruntărilor oficiale cu Steaua București. În prima repriză buzoienii au fost în permanență la conducere, cu excepția minutului 20, când oaspeții au reușit să egaleze (7 – 7). La pauză ai noștri au intrat la vestiare cu un avantaj de trei puncte în fața jucătorilor de la CSA Steaua București, scor: 13 la 11. În repriza a doua bucureștenii au reușit să egaleze și, ulterior, să preia conducerea pe tabela de marcaj, pentru o scurtă perioadă de timp. Însă, printr-un efort de echipă, Lupii nu s-au lăsat intimidați, și-au revenit și au obținut o victorie importantă, scorul final al partidei de astăzi cu Steaua București fiind de 23 la 22 pentru HC Buzău 2012.

VEZI AICI GALERIA FOTO COMPLETĂ!

După primele 5 etape, HC Buzău 2012 se află pe locul 10 în clasament, cu 6 puncte obținute în urma victoriilor în partidele cu CSM Odorheiul Secuiesc și cu CSA Steaua București.

În partida de astăzi, pentru HC Buzău, au marcat: Shahoo Nosrati – 2 goluri, Dumitrana Zamfir – Zavenica – 2 goluri, Broască Ionuț – 2 goluri, Stroe Petru – 2 goluri, Mironescu Liviu – 3 goluri, Glendza Alesandar  – 6 goluri, Mitrovic Luka – 1 gol, Monteiro De Barros Sergio Henrique – 5 goluri.

HC Buzău 2012 va disputa etapa a șasea în deplasare, pe 01 octombrie 2022, împotriva CSM Oradea.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.