Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Bucureștiul găzduiește, pentru prima dată după foarte mulți ani, campionatele naționale de tenis de masă! Într-un anonimat total, zeci de campioni, în activitate sau deveniți antrenori, și-au disputat, vineri și sâmbătă, în Sala Polivalentă, titlurile naționale la feminin și masculin.

Sâmbătă s-au jucat primele finale, cele de dublu, masculin și feminin, și mixt. Ultimele, cele la simplu feminin și masculin, vor avea loc duminică.

Însă, ceea ce s-a întâmplat sâmbătă întrece orice imaginație. Cei care au câștigat titlul național la dublu au primit, din partea Federației Române de Tenis de Masă și a sponsorului principal, cel care dă și denumirea competiției, pe lângă diplome și medalii, și o neașteptată… coloană de duș. Atât a putut federația condusă de deputatul PNL Cristinel Romanescu să le ofere campionilor și campioanelor României, unii dintre ei fiind campioni europeni, iar unul fiind chiar vicecampion mondial. Desigur, sportivii au fost dezamăgiți când au văzut ce au primit, pentru că în afară de diplomă, medalie și câteva tricouri, coloana de duș a fost privită ca pe o ”jignire”. Mai mult, printre cei care s-au aflat în ”neonoranta” ipostază de a le oferi campionilor țării o coloană de duș a fost și președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu.

Cristinel Romanescu, deputat PNL de Buzău, deține cumulat cele două funcții: cea de deputat și cea de președinte de federație. Soția sa, Beatrice Romanescu, este și ea angajata FRTM, pe poziția de director de marketing. Trebuie precizat că FRTM este printre puținele federații cu rezultate de excepție la campionatele europene, mondiale și olimpiadă.

Sursă text & foto: Cristi Şelaru | Ştiri pe surse

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.