La Buzău mingea de celuloid „bate“ mingea de fotbal

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

tenis-de-masa

Tenismenii de la CSM Buzău la înălțime și în 2013

Buzăul rămâne un pol important pe harta tenisului de masă din România și nu numai. Drept dovadă stau performanțele sportivilor de la Clubul Sportiv Municipal Buzău. Secția „tenis de masă” a obținut rezultate foarte bune și anul acesta, iar lista nominalizaților pentru „Top 10 cei mai bun sportivi ai CSM Buzău” este impresionantă.

istrate
Roxana Istrate s-a mutat în Suedia.

Una din cele mai mari realizări ale anului pentru CSM Buzău îl reprezintă trei dintre sportivii formației din Crâng care evoluează în primele ligii din Europa. Este vorba despre tenismenii Ovidiu Ionescu, Constantin Cioti și Roxana Istrate. Primul este un obișnuit al primului eșalon din Germania, Cioti evoluează de asemenea în Bundesliga, iar Istrate apără culorile unui club de primă ligă din Suedia.

Ovidiu Ionescu la Buzău.
Ovidiu Ionescu la Buzău.

În 2013 Cioti a obținut o medalie de aur și două de argint în cadrul CN individual de seniori. Tânăra Roxana Istrate face parte din lotul național de tineret și în 2013 a obținut două medalii de argint în cadrul Campionatului Național de Seniori. În cadrul Top 12 seniori, buzoianca s-a clasat pe locul 5. În privința reușitelor internaționale Roxana se poate lăuda în 2013 cu o medalie de aur și doua de bronz în cadrul Open-ului de seniori al Bulgariei.

Și lista continuă…

În afara celor trei nume menționate anterior, secția ,,tenis de masă” din cadrul CSM Buzău mai propune următoarele nume: Mălina Jipa, Dragoș Oprea, Alexandru Vrabie, Bogdan Poteraș, Alexandru Florea, Eduard Ionescu, Alexandru Stanciu, Laurențiu Rotaru, Adina Bălan, Iulia Săpungiu și Irina Rus.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentObiective îndrăznețe pentru Metalul
Articolul următorCine sunt cei mai buni sportivi buzoieni ai anului ?
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".