VIDEO. Iată de ce au ales Stejarul Buzău, o echipă de eşalon inferior!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Rugbiştii bucureşteni care au ajuns în curtea formaţiei Stejarul Buzău nu consideră venirea în Parcul Tineretului un pas înapoi în carieră, deşi ei au evoluat doar la echipe de top din Superligă. Baraulea, Bulearcă şi Toader cred că Stejarul va ajunge în câţiva ani una dintre echipele de referinţă din primul eşalon.
Foşti jucători la Steaua şi Dinamo, campioni naţionali, cu meciuri în Superligă şi prezenţe în tricoul echipei naţionale, rugbiştii transferaţi la Stejarul Buzău nu consideră mutarea din această iarnă un regres în carieră.

stejarul-buzau-1
Preşedintele buzoienilor vrea să cucerească cupa în DNS şi ţinteşte locul 1 în campionatul eşalonului secund, mai ales datorită transferurilor efectuate în această pauză competiţională. Vasile Niţă a recunoscut că mutarea jucătorilor din Ghencea şi din “Groapă” în Parcul Tineretului înseamnă un efort financiar din partea “stejarilor” buzoieni, dar reprezintă o mutare justificată având în vedere obiectivele urmărite.
Rugbiştii buzoieni continuă să se antreneze în Parcul Tineretului pentru debutul stagiunii. Ei vor evolua prima dată în Campionatul Naţional de Rugby în şapte, urmând apoi să participe în Divizia Naţională de Seniori şi în Cupa României.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.