A treia ediţie a Trofeului “Buzăul Sportiv” la minifotbal, găzduită de baza sportivă Maxi Sport!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Asociaţia Educaţional Culturală pentru Tineret şi Sport “Buzăul Sportiv” şi Maxi Sport, alături de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Buzău şi Asociaţia Judeţeană pentru Fotbal Buzău organizează cea de-a treia ediţie a Trofeului “Buzăul Sportiv” la minifotbal, întrecere care se va desfăşura pe terenul din cadrul bazei sportive “Maxi Sport” (situată în spatele Sălii Sporturilor “Romeo Iamandi)”. Întrecerea este destinată jucătorilor amatori şi se va începe pe 4 septembrie. Ediţia din 2015 oferă cel mai mare fond de premiere tuturor participanţilor. Toate formaţiile înscrise în competiţie, indiferent de evoluţia acestora, vor primi câte un trofeu, o diplomă şi câte un tricou pentru fiecare component al echipei. Echipele ajunse în “careul de aşi” vor beneficia, suplimentar, de alte premii surpriză!

Detalii suplimentare se obţin la sediul Maxi Sport (în spatele Sălii Sporturilor “Romeo Iamandi”) sau la numărul de telefon: 0765.697.212.

Cum s-au desfăşurat precedentele două ediţii

2014. Arghir a cucerit pentru a doua oară trofeul! Formația Arghir Buzău a reușit să câștige pentru a doua oară consecutiv Trofeul „Buzăul Sportiv” la minifotbal, după ce a învins cu 6 la 3, echipa AGI Construct – deținătoarea Cupei și a Campionatului Galactic. După ediția inaugurală, câștigată la lovituri de departajare în fața echipei Buzăul Sportiv, „portocalii” au reușit să încheie neînvinși cea de-a doua ediție TOLEDO „World Cup” Edition.

În afară de consistența premiilor oferite tuturor celor care i-au parte la întrecerile „Buzăul Sportiv”, ediția a II-a a Trofeului „Buzăul Sportiv” s-a diferenția prin cupa acordată câștigătoarei locului I. Arghir Buzău, câștigătoarea celei de-a doua ediție a Trofeului „Buzăul Sportiv” a primit replica la scară reală a celui mai râvnit trofeul de pe mapamond, Cupa Mondială. Replica are 32 de cm în înălțime, 3.2 kg în greutate precum originalul, aceasta fiind achiziționată de pe site-ul oficial al FIFA.

TROFEUL BUZAUL SPORTIV 2013

Iată lotul formaţiei câştigătoare: Marius Răileanu, Alexandru Botea, Gheorghe Bădicu, Tiberiu Nicolae, Ivan Stelică, Vasile Leu, Nicolae Lopătaru, George Lopătaru, Getic Giorgian, Gabriel Luca, Mazîlu Loredan, Viorel Tudose, Valentin Mazîlu, Daniel Arghir, Adrian Ghilică și Florin Mihălcescu.

2013. Finală decisă la loviturile de departajare! Formatia Arghir 1 a castigat prima editie a Trofeului „Buzaul Sportiv” la minifotbal. In ultimul act al competitiei, formatia antrenata de Daniel Arghir s-a impus cu 9 la 8, in urma executarii loviturilor de departajare in fata formatiei „Buzaul Sportiv”.

Arghir 1 a deschis scorul in minutul 31, prin Ion Viorel, Buzaul Sportiv a revenit gratiei reusitei semnate de Madalin Pusca, patru minute mai tarziu. Cu noua minute inainte de fluierul final, Vali Rosu a marcat, aducand pentru prima data Buzaul Sportiv in avantaj.

Arghir 1 a reusit sa restabileasca egalitatea prin Georgian Fetic, in minutul 44. Dupa timpul regulamentar, tabela arenei din Crang arata 2 – 2, astfel ca a fost nevoie de loviturile de
departajare pentru stabilirea primei castigatoare a trofeului „Buzaul Sportiv”. Arghir 1 a castigat competitia in urma loviturilor de departajare cu 9 – 8.

TROFEUL BUZAUL SPORTIV 2014

Iată componenţa echipei care şi-a adjudecat prima ediţie a trofeului “Buzăul Sportiv”: Giani Boghici, Alex Botea, Ionut Leu, Georgian Fetic, Ciprian Anghelache, Loredan Mazilu, Gabriel Luca, Ivan Stelica, Daniel Arghir, Ion Viorel, Nicolae Tiberiu si Gheorghe Badicu. Antrenor: Daniel Arghir.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.