VIDEO + GALERIE FOTO! Un punct mulţumitor! Pojorâta Bucovina – Gloria Buzău: 2-2, (1-1)

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Sursă foto: ACS Pojorâta Bucovina
Sursă foto: ACS Pojorâta Bucovina

Gloria Buzău a început sub semnul ghinionului noua ediţie a campionatului ligii secunde la fotbal. Fotbaliştii antrenaţi de “Vioară” au remizat, scor 2 la 2 cu nou promovata Pojorâta Suceava la capătul unui meci în care vârful Clement Pălimaru a trimis mingea de trei ori în bară. Buzoienii nu au terminat meciul în efectiv complet. Tânărul fundaş Chivu a fost eliminat după ce a văzut al doilea cartonaş galben.

În faţa a câteva sute de spectatori, prezenţi pe micuţa arenă comunală din Pojorâta, Gloria Buzău a debutat în noua stagiune a ligii secunde în faţa formaţiei Bucovina din localitate. Fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel s-au văzut conduşi încă din minutul 10, după un început entuziasmant al gazdelor, “fructificat” pe tabela de marcaj de către Coman. Buzoienii au restabilit egalitatea în minutul 26, după ce Dedu a marcat după un şut puternic din marginea suprafeţei de pedeapsă. În repriza secundă, gazdele au izbutit să intre în avantaj din nou, după reuşita “semnată” de Rus în minutul 78, când buzoienii evoluau deja în inferioritate numerică, după eliminarea tânărului fundaş Chivu. Bucuria primei victorii a bucovinenilor în eşalonul secund a fost amânată, cel puţin pentru o săptămână, după ce Vlaicu a restabilit egalitatea în primul minut de prelungire al partidei. Iată rezultatele complete înregistrate în runda inaugurală a ligii secunde, seria I, 2015-2016:

Rezultate Liga a II-a, Seria I, Etapa I

Pojorâta Bucovina – Gloria Buzău: 2-2
Rapid Bucureşti – CS Baloteşti: 3-0
Dunărea Călăraşi – SC Bacău: 1-1
Academica Clinceni – Oţelul Galaţi: 3-0
Ceahlăul Piatra Neamţ – Farul Constanţa: 2-0
Dacia Unirea Brăila – Rapid CFR Suceava: 1-0
FCM Dorohoi – ACS Berceni nu s-a disputat.

Etapa viitoare, Gloria Buzău va întâlni pe teren propriu fosta primă divizionară Ceahlăul Piatra Neamţ. Oficialii grupării din Crâng şi-ar dori ca această partidă să aibă loc vineri şi să se dispute la lumina reflectoarelor, însă decizia finală va aparţine oficialilor de seub Pietricica. În urma rezultatelor înregistrate sâmbătă, pe primul loc al ligii secunde se află Rapid Bucureşti, urmată de Academica Clinceni şi Ceahlăul Piatra Neamţ, cu câte trei puncte. Gruparea din Crâng ocupă treapta a cincea, cu un singur punct.

GALERIE FOTO:

Rămâi pe Buzăul Sportiv pentru update video, declaraţii şi alte amănunte de la jocul din Bucovina.

Bucovina_Pojorata_logoBucovina: Puianu – D. Cristescu, Răuţă, Patca, Acostăchioae – Pădurariu (cpt.), Vl. Stănescu, Jarda, Căinari – M. Coman, Buhăceanu. A mai jucat Buhăceanu.
Rezerve: Turiţă – Juncănaru, S. Rus, Colţa, Kuruc, Prundean, Al. Ivan
Antrenor Dănuţ Măndrilă.

Gloria_BuzauGloria: D. Sârbu – Chivu, Ct. Vlaicu, Dăniţă (cpt.), G. Ghiţă, G. Marcu, N. Popescu, Cl. Dumitrescu, Danciu, Pălimaru, Mug. Dedu.
Rezerve: C. Andrei – Ghinea, B. Bălan, D. Burlacu, Răduca, Bobe, Al. Marin
Antrenor: Ion Viorel.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.