Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Biletele pentru turneul de tenis BRD Bucharest Open 2018, ce se va desfășura în perioada 14-22 iulie 2018, la Arenele BNR din Capitală, au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online, pe www.bilete.ro, și în rețeaua Bilete.ro din magazinele Inmedio, Germanos și Poșta Română.

Prețurile acestora sunt: 20 lei (luni, 16 iulie), 20 lei (marți, 17 iulie), 30 lei (miercuri, 18 iulie), 30 lei ( joi, 19 iulie), 50 lei (vineri, 20 iulie), 75 lei (sâmbătă, 21 iulie) şi 75 lei (duminică, 22 iulie).

Intrarea este liberă pentru publicul larg în zilele de calificări, sâmbătă și duminică, 14 și 15 iulie, iar copiii, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de acces liber și în perioada 16-19 iulie, în limita locurilor disponibile, făcând dovada cu un act de identitate (legitimație, carnet de elev sau student, talon de pensie etc.)

Pe o comandă pot fi achiziționate cel mult patru bilete pentru fiecare zi de competiție.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

Persoanele cu dizabilităţi vor avea intrarea liberă, în limita locurilor disponibile, cu condiţia să trimită o solicitare nominală pe adresa office@frt.ro.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.