Ce distracţie! Ce mişto! Gloria Buzău „a stins” Farul chiar la Constanţa

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
558497_10150850922278682_1836225033_n
Sursă foto: FC Farul Constanţa

Gloria Buzău a câştigat confruntarea disputată la Constanţa, împotriva formaţiei Farul din localitate. Buzoienii au făcut una din cele mai bune partide la capătul căreia s-au impus cu 4 la 1. Gazdele au deschis scorul în minutul 12. Florea a executat foarte bine un corner, iar Bolat a reluat cu o lovitură de cap în plasa porţii buzoienilor. Golgheterul ligii secunde Bobi Verdeş a egalat în minutul 19. Vârful buzoienilor şi-a demonstrat calităţile de atacant pur-sânge. Decarul buzoienilor a şutat din întoarcere la colţul lung, fără să privească măcar poarta şi a restabilit egalitatea. Cinci minute mai târziu, Creţu a obţinut o lovitură de pedeapsă pe care a executat-o Florea. Jucătorul gazdelor a trimis  puternic în stânga, Stoicescu „l-a ghicit” şi „marinarii” au ratat şansa desprinderii. Deloc surprinzător fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel au intrat în avantaj. În minutul 36 Verdeş se descotoroseşte de marcajul lui Buzea şi trimite balonul în poarta adversă. Cu un minut înainte de finalul primei părţi a jocului fundaşul Dăniţă înscrie superb din marginea careului de şase metri. Apărătorul buzoian reia din plonjon cornerul executat de Marcu. La doar cinci minute de la reluarea partidei, Puşcaşu înscrie pentru 1 la 4. Mijlocaşul Gloriei înscrie cu o lovitură de cap în urma unei faze fixe. Partida se încheie cu ocaziile gazdelor. Creţu a trimis „un lob” puţin peste poarta buzoienilor (min. 61), în timp ce Igiroşanu „a zgâlţâit” transversala în penultimul minut de joc. În urma rezultatului de la Constanţa, buzoienii capătă un avans de trei puncte în faţa grupării constănţene, principala contracandidată pentru a ultima poziţie care duce în play-off-ul ligii secunde. Etapa viitoare trupa antrenată de Ion Viorel va întâlni pe teren propriu Rapid Bucureşti.

FARUL CONSTANŢA – GLORIA BUZĂU: 1 – 4. (1 – 3)

Au marcat: Bolat (min. 12)/ Verdeş (min. 19 şi min. 36), Dăniţă (min. 44) şi Puşcaşu (min. 50). Au arbitrat în nota partidei: Eduard Marius Constantinescu (Craiova), ajutat de asistenţi: Florin Eduard Ungureanu şi Bogdan Velicu (ambii din Bucureşti).

Farul Constanţa: Vl. Neagu – Băjan, Buzea (cpt.), Răvoiu, Mansur –  I. Florea, Coconaşu – Ivanovici, Bolat, N. Creţu – Igiroşanu. Au mai jucat: Tarek, Tothăzan şi Butoiu.
Rezerve: Curcă – E. Năstase, Niţescu şi Coteanu.
Antrenor: Ion Răuţă.

Gloria Buzău: Stoicescu – Airinei, Dăniţă, Bîrsănel, B. Dumitru – M. Mihăescu, Marcu (cpt.) – G. Ion, Puşcaşu, Drăguţ – Verdeş. Au mai jucat: Burlacu, Voicu şi Fl. Alexandru.
Rezerve: Gherasim – C. Cucu, Vlaicu şi Zeciu.
Antrenor: Viorel Ion.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.