Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Prima ediţie a campionatului judeţean de futsal a ajuns în faza eliminatorie. Duminică s-au stabilit clasamentele finale ale celor două grupe, precum şi cele patru echipe care se vor înfrunta duminica viitoare, în faza semifinalelor. În ultima rundă a CJ de Futsal, în grupa A Olimpia Rm. Sărat a învins Inter Căneşti, cu 9 la 2, în timp ce TEAM Săgeata a trecut de FC Buzău cu 7 la 4, iar în grupa B, SCM Gloria Buzău a suferit o înfrângere surprinzătoare în compania formaţiei Gloria Vadu Paşii, în timp ce Viitorul Verneşti a trecur cu 6 la 5 de AS Romeo Iamandi.

Clasament final, Campionatul Judeţean de Futsal GRUPA A

  1. TEAM SĂGEATA 12 puncte
  2. OLIMPIA RM. SĂRAT 9 puncte
  3. Unirea Stâlpu 6 puncte
  4. FC Buzău 3 puncte
  5. Inter Căneşti 0 puncte

Clasament final, Campionatul Judeţean de Futsal GRUPA B

  1. SCM GLORIA 9 puncte
  2. GLORIA VADU PAŞII 9 puncte
  3. Viitorul Verneşti 9 puncte
  4. AS „Romeo Iamandi” 3 puncte
  5. Tricolorul Gălbinaşi 0 puncte

Semifinalele Campionatului Judeţean de Futsal se vor disputa pe 11 februarie, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. De la ora 15:00, TEAM Săgeata va înfrunta Gloria Vadu Paşii, în timp ce, de la ora 16:00 SCM Gloria Buzău va întâlni Olimpia Râmnicu Sărat. Finala mică este programată pentru 18 februarie, începând cu ora 15:00, în timp ce finala mare va avea loc în aceeaşi dată, începând cu ora 16:00.

Finalele întrecerii vor putea fi urmărite în timp real pe contul de facebook Buzăul Sportiv şi pe website-ul www.buzaul-sportiv.ro

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.