Clubul Sportiv Crâng Buzău | 19 premii întâi, 4 premii doi și Centura de aur Frestyle la Cupa Crâng Decathlon Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
La sfârșitul săptămânii trecute, Clubul Sportiv Crâng Buzău împreună cu Federația Națională de Freestyle kickboxing au organizat la Buzău, în Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi” Cupa Crâng Decathlon Buzău pentru copii, juniori și tineret, gala semi pro și Centura de aur Frestyle pentru fete categoria 17 – 18 ani.
La această competiție au participat 15 cluburi din toată țara și un număr total de 156 de sportivi. Buzăul a fost reprezentat de 23 de sportivi legitimați la Clubul Sportiv Crâng Buzău, aceștia obținând la finalul competiției 19 premii întâi și 4 premii doi.  Centura de aur Freestyle a fost câștigată de Roxana Știrbu, sportivă care a reprezentat Clubul Sportiv Crâng Buzău. De asemenea, CS Crâng Buzău a obținut locul întâi la proba K1 și locul 2 la proba kick light.
Sunt foarte mulțumit de copiii pe care îi antrenez! Încă o dată au demonstrat că nu degeaba își petrec timpul lor prețios într-o sală de sport, fapt ce demonstrează rezultatele obținute.” a declarat Sorin Gheorghiță Răducan, președinte al CS Crâng Buzău și antrenor.
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.