CSM Râmnicu Sărat, învinsă de loteria penaltiurilor

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Elevii lui Tase Lăptoiu au pierdut cu Gloria Albești, la loviturile de departajare

Surpriză neplăcută, pentru microbiștii buzoieni. CSM Râmnicu-Sărat a pierdut barajul de promovare pentru liga a III-A, în fața anonimei Gloria Albești, reprezentanta județului Constanța.

Căldura a fost impedimentul principal, pentru disputarea unui joc de fotbal la cote decente. Râmnicenii au dominat, totuși, prima repriză, arătând totuși ca o echipă care avea experiența fotbalului profesionist. Cele mai mari ocazii ale „galbenilor” a fost ratate, însă, cu nonșalanță.

Al doilea mitan a fost unul tern, fara nicio ocazie la vreuna dintre porțile celor două combatate.  Ambele echipe s-au mulțumit, parcă, să aștepte loteria loviturilor de departajare, cea care avea, în cele din urmă, să o desemneze pe Gloria Albești, ca promovată în Liga a III-a.

Râmnicu Sărat mai are, totuși, șansa promovării, din poziția echipei clasată pe locul al doilea, într-o grupă în care Pescărușul Sarichioi nu s-a putut prezenta, din motive pecuniare. Cu patru puncte acumulate, râmnicenii au șansa uneia dintre cele mai bine șapte clasate echipe de pe locul al doilea.

GLORIA ALBEȘTI (CT) – CSM RÂMNICU SĂRAT (BZ) 0-0, 4-3 după executarea loviturilor de departajare

Au marcat la penalty-uri: Busuioc, Ilie, Lolot și Halep, respective Roman, Câmpeanu și Bodoc

Au ratat : Zugravu, respectiv Oprea și Tîrîlă

Cartonașe galbene:Arteni, Găiceanu / Oprea

GLORIA:Gârniță, Ciobanu, Arteni, Ilie (cpt), Cristea, Bot, Moga, Lolot, Zugravu, Sicu, Cantur Au mai evoluat: Busuioc, Halep, Găiceanu și Simion  Antrenor: Ionel Melenco

CSM RM. SĂRAT:Goicea, Florea, Tîrîlă, Andreiu, Pașa, Bodoc, Oprea, Mihalache, Tiloiu, Roman (cpt), Câmpeanu A mai evoluat Crețu  Antrenor: Tănase Lăptoiu

Au arbitratIonuţ Coza (Cernica – Ilfov), Florian Alexandru Vişan și Daniel Vlase (ambii din Galaţi)

Observatori: Andrei Ioniță și Aurel Ionescu (ambii din Bucureşti).

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.