Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Dacă eşti în căutarea unui partener de încredere în domeniul deratizărilor, DDD Nord vine în întâmpinarea tuturor nevoilor tale, fie că vorbim de o persoană fizică sau de o persoană juridică.

Dacă eşti în căutarea unui partener de încredere în domeniul deratizărilor, DDD Nord vine în întâmpinarea tuturor nevoilor tale, fie că vorbim de o persoană fizică sau de o persoană juridică.

DDD Nord se remarcă prin profesionalismul atestat de experienţă, portofoliul de clienţi, varietatea de servicii specifice şi certificat de normele legislative în vigoare. Firma oferă servicii de profil pe întreg teritoriul ţării în cel mult 24 de ore de la solicitare şi acoperă cerinţele celor mai exigenţi clienţi.

Gama de servicii oferită de DDD Nord este una variată si corelată, ce conține servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie şi se adresează atât persoanelor juridice, cât şi celor fizice, care îşi doresc să aibă un cămin în siguranţă. Mai mult, reprezentanţii DDD Nord oferă o evaluare gratuită fiecărui client care solicită serviciile acesteia şi garanţie pentru lucrările efectuate.

Site-ul DDD Nord cuprinde preţurile practicate, metodele de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare, normele legislaţiei în vigoare, index-ul pericolelor la care suntem supuşi zilnic şi metodele prin care sunt realizate lucrările. Firma oferă servicii de profil pe întreg teritoriul ţării în cel mult 24 de ore de la solicitare şi acoperă cerinţele celor mai exigenţi clienţi.

DDD Nord oferă totodată o gamă largă de servicii necesare în contextul pandemiei cauzate de noul coronavirus, COVID 19. Tratamentele sunt supuse garanţiei, fapt asigurat de către profesionalismul implementării soluţiilor şi de echipamentul de ultimă generaţie.

Va oferim in continuare directivelele legale prin care se stipuleaza in mod obligatoriu importanta si periodicitatea operatiunilor DDD:

  • Legea nr. 3/1978 privind asigurarea sanatatii publice; abrogata de Legea privind reforma in domeniul sanatatii: nr. 95/2006 din data 28 mai 2006;
  • Legea nr. 5/1982 privind protectia plantelor cultivate, a padurilor si regimul pesticidelor; abrogata de Ordonanta nr. 41/2007 din data 07 septembrie 2007, pentru comecializarea produselor de protectie a plantelor, precum si pentru modificarea si abrogarea unor acte normative din domeniul fitosanitare;
  • Ordinul MS nr. 536/1997 care prevede efectuarea lucrarilor de dezinsectie ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni, iar deratizarea se va face la nevoie (Ordinul MS nr. 536/1997 este in vigoare);
  • Legea nr. 100/26.05.1998 privind asistenta de sanatate publica; abrogata de Lege nr. 95/2006 din data 28 mai 2006 (Legea privind reforma in domeniul sanatatii);
  • Legea nr. 344/31.05.2002 privind stabilirea si sanctionarea contavenientilor la normele legale de igiena si sanatate publica: art.11 – este contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 RON la 8.000 RON ,neefectuarea periodica, conform normelor de igiena, a dezinsectiei si deratizarii.
  • Toate produsele folosite pentru efectuarea lucrarilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie trebuie sa fie avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.