Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a stabilit ieri calendarul competiţional al noului sezon al Ligii a IV-a de Buzău. Tragerea la sorţi pentru programul noii stagiuni a fost transmisă în direct pe contul de facebook al BuzăulSportiv.ro şi poate fi urmărită mai jos:

Iată programul primei etape a Ligii a IV-a de Buzău – 2 septembrie 2017:
1. Tricolorul Gălbinaşi – TEAM Săgeata
2. Înfrăţirea Zoiţa – Locomotiva Buzău
3. Şoimii Siriu – Montana Pătârlagele
4. Olimpia Rm. Sărat – Viitorul Verneşti
5. FC Buzău – Avântul Zărneşti
6. Recolta Sălcioara – Voinţa Lanurile
7. Diadema Gherăseni – Petrolul Berca
8. AS Balta Albă – Victoria Boboc

Reprezentanţii celor nouă echipei au hotărât în şedinţa de ieri, cu cinci voturi „pentru” şi patru „împotrivă” (n.r. inclusiv FC Buzău a avut drept de vot, acesta fiind decisiv) ca FC Buzău să dispute toate meciurile de pe teren propriu vineri, iar restul partidelor să aibă loc sâmbătă, începând cu ora 15:00 juniorii, respectiv 17:00 seniorii, în luna septembrie; 14:00 juniorii şi 16:00 seniorii, în luna octombrie; 12:00 juniorii şi 14:00 seniorii, în lunile noiembrie şi decembrie.

CALENDARUL COMPLET TURULUI DE CAMPIONAT VA FI PUBLICAT ÎN ACEASTĂ DUPĂ AMIAZĂ PE SITE-UL BUZĂULSPORTIV.RO 

Astfel, potrivit site-ului asociaţiei judeţene de profil, Liga a IV-a va fi alcătuită dintr-o serie care va cuprinde cele mai bune 16 formaţii din judeţ. Primele jocuri sunt programate pe 2 septembrie, urmând ca etapa a 15-a, ultima a turului să aibă loc pe 9 decembrie 2017. Partea secundă a Ligiia IV-a va începe pe 3 martie, în timp ce ultimele jocuri sunt programate pe 9 iunie. De menţionat că stagiunea 2017-2018 se va disputa fără etape intermediare. Ziua oficială de desfăşurare a meciurilor este sâmbata, partidele juniorilor fiind programate de la ora 10:00, în timp ce jocurile seniorilor vor avea loc începând cu ora 12:00.

Barajul pentru menţinerea în Liga a IV-a (locurile 13-14 cu locul 2 din fiecare serie a ligii a V-a) este programat pe 16 iunie 2018, turul, respectiv 23 iunie 2018 returul. Prima partida vă începe la orele 18:00, în timp ce al doilea joc este programat să înceapă la 17:30. Programul competiţional va fi stabilit pe 7 august 2017, după şedinţa programată la ora 16:00 la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.