Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Adrian Petre, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a organizat ieri, în sala „Adrian Vizireanu” din incinta Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” o conferinţă de presă în vederea stagiunii 2019-2020. Alături de şeful fotbalului buzoian, au fost prezenţi Virgil Cueru, comandantul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău şi Florin Boancă din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţiei Buzău.

Pe lângă modificarea componenţei unor comisii şi o restructurarea a sistemului competiţional judeţean, Adrian Petre, preşedintele AJF Buzău a anunţat numele noului său consilier.

Dragomir reloaded | În 2015 a pierdut la mustaţă lupta pentru „vice”

Mâna dreaptă a vicepreşedintelui AJF Buzău pe aspecte fotbalistice va fi Ionuţ Dragomir, fiul primarului din Gălbinaşi, unul dintre cei mai gospodari edili din judeţ. Fost jucător şi arbitru de fotbal la nivel judeţean, Dragomir a fost unul dintre candidaţii pentru a doua funcţie ca importanţă în organigrama forului buzoian, în anul 2015. În urmă cu 4 ani, Dragomir a pierdut lupta pentru fotoliul de vicepreşedinte, în detrimentul actualului secretar al AJF Buzău, Florin Popescu, pe atunci candidat din postura de reprezentant al formaţiei Viitorul Verneşti.

„Lupu şi-a schimbat blana” | Mâna dreaptă a lui Bodescu, şef peste copiii din Crâng

Locul de consilier al preşedintelui AJF Buzău a rămas vacant după ce tehnicianul Cristi Lupu a dat AJF Buzău pe SCM Gloria Buzău, asemenea fostului secretar Marian Lambru, care în prezent ocupă funcţia de referent al grupării din Crâng. Cristi Lupu este mâna dreaptă a secretarului general al Federaţiei Române de Fotbal, Gabriel Bodescu, ascensiunea celui dintâi datorându-se personajului care stă în umbra lui Răzvan Burleanu, preşedintele federaţiei de profil. În prezent, Cristi Lupu este şeful centrului de copii şi juniori a clubului Primăriei, SCM Gloria Buzău.

Rămâi pe Buzăul Sportiv pentru mai multe materiale din fotbalul judeţean!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.